«Γαλαζοαίματο» ξεκατίνιασμα: Αλβέρτος εναντίον Kidman!

Γιατί «φόρτωσαν» με την ηθοποιό στο πριγκιπάτο του Μονακό;

Πυρ και μανία με την Nicole Kidman λέγεται πως είναι το πριγκιπάτο του Μονακό, με τον Αλβέρτο να έχει «φορτώσει» εξαιτίας της ταινίας για την ζωή της Γκρέις Κέλι, την οποία υποδύεται η γνωστή ηθοποιός!

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και οι αδερφές του χαρακτήρισαν την ταινία «μάταια γκλαμουράτη και ιστορικά ανακριβή», ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν σε συγκεκριμένες σκηνές της οι οποίες θεωρούν πως ουδεμία σχέση έχουν με την Γκρέις Κέλι!

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Olivier Dahan, επικεντρώνεται στη ζωή της αείμνηστης Κέλι το 1962, στην αρχή της ζωής της στο πριγκιπάτο του Μονακό. Τον ρόλο της υποδύεται η Nicole Kidman, ενώ τον πρίγκιπα Ρενιέ ενσαρκώνει ο Tim Roth. Συμπρωταγωνιστούν οι Robert Lindsay ως Αριστοτέλης Ωνάση και ο Derek Jacobi ως Κόμης Fernando D' Aillieres.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Figaro», ο Αλβέρτος και οι αδερφές του είχαν στείλει προτεινόμενα σενάρια πολύ πριν αρχίσουν τα γυρίσματα, ωστόσο, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, υποστηρίζει πως δεν έχει καμία ανάμειξη: «δεν είχαμε καμία απολύτως σχέση με αυτό το πρότζεκτ που υποτίθεται ότι αφορά τη ζωή των γονιών μας. Για εμάς αυτή η ταινία δεν αποτελεί αποτύπωση βιογραφίας, αλλά παρουσιάζει μόνο ένα μέρος από τη ζωή της μητέρας μας που έχει μάταια ωραιοποιηθεί και περιέχει ιστορικές ανακρίβειες όπως και σκηνές γνήσιας φαντασίας».

Η Nicole, πάντως, αγάπη μου... κυρία! «Αυτό που με κεντρίζει περισσότερο στην ταινία είναι πώς καλύπτει τη μεταφορά της Γκρέις από σταρ του κινηματογράφου σε πριγκίπισσα το 1962. Αποκαλύπτει την τεράστια ανθρωπιά της, αλλά επίσης τους φόβους και τις ευαισθησίες της όπως εγκαταλείπει την καριέρα της», είπε για τον ρόλο.

Δείτε στο βίντεο την «μεταμόρφωση» της Kidman σε Γκρέις Κέλι