Σουίτα σε γήπεδο νοίκιασαν για το παιδί τους Beyonce - Jay Z

Δείτε τα χλιδάτα δώρα που παίρνει η Blue Ivy από... κούνια!

Εντάξει, όλοι οι γονείς θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά... μην τρελαθούμε κιόλας: σουίτα σε γήπεδο μπάσκετ νοίκιασαν για την ενός έτους κορούλα τους ο Jay Z και η Beyonce!

Περίπου 760.000 ευρώ είναι το ενοίκιο για τον VIP χώρο της μικρής Blue Ivy στο «Brooklyn Nets» της Νέας Υόρκης και, πλέον, η μικρή θα μπορεί να είναι μαζί με τους γονείς της όσο εκείνοι βλέπουν μπάσκετ ή δίνουν συναυλία...



Η σουίτα στο γήπεδο της αγαπημένης ομάδας του Jay Z -το οποίο βρίσκεται κοντά στη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο ράπερ- είναι το κερασάκι στην τούρτα, αφού το ζευγάρι έχει καλομάθει την μικρή στα χλιδάτα δώρα από τις πρώτες μέρες που ήρθε στον κόσμο!



Σε ηλικία πέντε ημερών, η Blue Ivy απέκτησε κούνια των 15.000 ευρώ από ξύλο σύμηδας ��αι κέδρου, καθώς και ένα καρεκλάκι με κρύσταλλα Swarovski αξίας 12.000 ευρώ.

Αν δεν λιποθύμησες ακόμα, τότε να σου πούμε μερικά μόνο από τα ρουχαλάκια που έχει η μικρή, όπως για παράδειγμα μεταξωτό φουστανάκι Jean Paul Gaultier των 220 ευρώ, αλλά και αθλητικά παπουτσάκια με Swarovski, ειδικά σχεδιασμένα για εκείνη, που κόστισαν σχεδόν 610 ευρώ!

Να δεις που η Blue Ivy θα ξεπεράσει σε λούσο την Suri Cruise και θα έχουμε και... κόντρα για το πιο καλομαθημένο celebrity κοριτσάκι...!