Τζένη Θεωνά: «Εάν δυσκολευτώ οικονομικά θα με βοηθήσουν οι γονείς μου»

Τι είπε η ηθοποιός για την εμφάνιση και τις σπουδές της;

​Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μίλησε για την κρίση που βιώνουμε, τις δουλειές της, την εξωτερική της εμφάνιση και τις σπουδές της.

«Δεν έχω καταφέρει να τελειώσω τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού. Χρωστάω κάπου στα 10 μαθήματα. Στο σχολείο ήμουν καλή μαθήτρια και πάντα απουσιολόγος» είπε η ηθοποιός.

Όσο για τα οικονομικά, τόνισε πως «έχω πολλούς συνεργάτες που βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση. Είναι εργαζόμενοι και ζούσαν μέχρι πρότινος από αυτό και ακόμη δουλεύουν και παρ’ όλα αυτά, δεν καταφέρνουν να βιοποριστούν. Εγώ δεν έχω οικογένεια, ούτε άλλους ανθρώπους να συντηρήσω, στη χειρότερη περίπτωση θα έχω μια βοήθεια από τους γονείς μου».

Και πρόσθεσε πως «δεν έχω πνεύμα αποταμίευσης! Δεν υπάρχει αυτό στο λογισμικό καθόλου, δυστυχώς. Δεν έχει προλάβει ακόμα να αναπτυχθεί. Πλέον είναι τέτοια τα ποσά, που έτσι κι αλλιώς θα τα χαλούσα για τα έξοδά μου, για να ζήσω».

Τέλος, για την εξωτερική της εμφάνιση, δήλωσε πως «αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια άνετη φυσική κατάσταση. Στη δουλειά μου μου εμπιστεύομαι πράγματα που σου επιτρέπουν και να τσαλακώσεις την εικόνα σου».