Με την κοιλιά τούρλα έκανε πασαρέλα η καλή του Μπαλοτέλι

Έβαλε και νυφικό για να στείλει τα μηνύματά της

Πριν από ένα μήνα η Ραφαέλα Φίκο, η καλή του Μάριο Μπαλοτέλι που παρεμπιπτόντως περιμένει και το παιδί του, είχε βάλει το μπικίνι της και με την κοιλιά τούρλα είχε ανέβει στην πασαρέλα. Τώρα, που βρίσκεται πια στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύν��ς της, η Ραφαέλα αποφάσισε να ανέβει στην πασαρέλα με… νυφικό!

Ο 22χρονος άσος τους ποδοσφαίρου δεν ήταν βέβαια εκεί, όμως τα ιταλικά μέσα έσπευσαν να πουν ότι η Ραφαέλα έστειλε με αυτόν τον τρόπο το μήνυμά της στον καλό της για να την αποκαταστήσει.

Εκείνη πάντως δεν παραδέχθηκε τίποτα.

«Δεν περιμένω τίποτα συγκεκριμένο. Για μένα είναι μια πολύ ωραία περίοδος. Ανυπομονώ να γίνω μητέρα και πιστεύω ότι είναι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Ο γάμος είναι ένα όνειρο που νομίζω ότι καθε γυναίκα θέλει να ζήσει. Κι εγώ το ονειρεύομαι και θέλω να το κάνω κάποια μέρα με τον σωστό άνθρωπο... και με λευκό νυφικό κυρίως», είπε.

Ο πελαργός θα χτυπήσει την πόρτα του ζευγαριού τον Ιανουάριο και η αλήθεια είναι ότι δαχτυλίδι δεν είδαμε στο χέρι της Ραφαέλα. Παρ’ όλ’ αυτά είναι ευτυχισμένη που περιμένει το μωρό της, ειδικά τώρα που με τον καλό της έχουν αφήσει πίσω τους τις άσχημες στιγμές, όταν εκείνος αμφισβητούσε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της.