Δ.Ολυμπίου: «Έχω πονέσει πολύ με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής»!

«Έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει πράγματα χωρίς τη θέλησή μου ή τη συγκατάθεσή μου»

​Η γνωστή ερμηνεύτρια Δέσποινα Ολυμπίου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την προσωπική της ζωή σήμερα και τον σύντροφό της, τον οποίο θέλει να προστατεύσει από τη δημοσιότητα, για την οικονομική κρίση αλλά και το πόσο πόνεσε με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής όταν είχε σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Για την οικονομική κρίση

Όταν έκλεινε τη συμφωνία για να εμφανιστεί στο μαγαζί για να τραγουδήσει σκεφτόταν: «Πώς θα έχει ο κόσμος όρεξη να βγει από το σπίτι του να πάει να διασκεδάσει;;; Έχοντας στο μυαλό μου τη νοοτροπία , πως ο Έλληνας έχει ανάγκη να κάνει τον πόνο του τραγούδι, να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, να χορέψει, να εκτονωθεί, αποφάσισα να το ρισκάρω.»

Για την δική της οικονομική κατάσταση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω ζοριστεί πάρα πολύ στη ζωή μου. Αλλά έχω καταφέρει να μπορώ να είμαι καλά και με λίγα πράγματα.»

Για την προσωπική της ζωή

Ο νέος έρωτας που έχει μπει στη ζωή της την έχει ανανεώσει και τη γεμίζει ευτυχία, είναι όμως αρκετά φειδωλή στις δηλώσεις της.

«Αποφεύγω να κάνω δηλώσεις, γιατί θέλω να αποφύγω την έκθεση. Δυστυχώς έχω πονέσει πολύ σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου, έχουν ειπωθεί και έχουν γίνει πράγματα χωρίς τη θέλησή μου ή τη συγκατάθεσή μου. Ίσως γιατί έπρεπε να γίνουν, ίσως γιατί δεν τα εμπέδωσα όταν έγιναν, ίσως γιατί ήμουν αδιάφορη, όλα πάντως γίνονται για κάποιο λόγο. Πάει αυτό τελείωσε. Δεν κρύβω ότι έχω σχέση, αλλά θέλω να την προστατεύσω όπως και τον σύντροφό μου για να ζούμε μια ήρεμη ζωή.