Catherine Zeta Jones: Το internet μου προκάλεσε κατάθλιψη

Διαβάστε την εξομολόγηση της star του Hollywood

Η Catherine Zeta Jones μετά τις δυσκολίες που πέρασε με τον σύζυγο της και το θέμα της υγείας του, ήρθε αντιμέτπωη με την κατάθλιψη.

Τώρα, συνειδητοποιημένη, «άνοιξε την καρδιά της» στο περιοδικό «In Style».

Αφότου οι γιατροί διέγνωσαν στον σύζυγο της καρκίνο στο φάρυγγα, η ηθοποιός άρχισε να διαβάζει όσα δημοσιεύματα γράφονταν για την ίδια και την οικογένεια της. Η Jones αποκάλυψε πως «δεν γίνεται να μη σε αγγίζουν διάφορα πράγματα που λέει ο κόσμος. Αν είσαι άνθρωπος, δεν μπορεί να μη σε νοιάζει και είναι οδυνηρό. Το πιο έξυπνο, πιστεύω, που έκανα ήταν να σταματήσω να μπαίνω στο internet», είπε η Catherine.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη δώδεκα χρόνια με τον Michael Douglas και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Απρίλιο του 2011, η Jones θέλησε να νοσηλευτεί σε κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσει την ψυχολογική διαταραχή.

Τώρα είναι καλά και υποστηρίζει πως «ελπίζω και άλλοι συνάνθρωποί μου που υποφέρουν από αυτό να ξέρουν πως είναι απόλυτα ελέγξιμο. Μπορώ να βοηθήσω τους ασθενείς που δεν έχουν ακόμη το πρόβλημα υπό έλεγχο, ώστε να ζητήσουν βοήθεια και να το αντιμετωπίσουν».