Η Beyonce έγινε κουνέλι με διαμαντένια δόντια

Δεν ξέχασε φυσικά και τον αγαπημένο της Ομπάμα

​Το Halloween μπορεί πλέον να ανήκει στο παρελθόν και να μην είναι τίποτα άλλο από μια όμορφη ανάμνηση, ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια Beyonce, έδωσε παράταση στη γιορτή, με μια αμφίεση έκπληξη.


Η «βασίλισσα» της R n’ B ανέβασε στο internet φωτογραφία της, όπου είναι μεταμφιεσμένη σαν το καθυστερημένο κουνέλι από την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Στα δόντια είχε τοποθετήσει κυνόδοντες φτιαγμένους από διαμάντια!



Η 31χρο��η μητέρα ενός παιδιού, δείχνει αστεία με την anti-hero αμφίεση, η οποία αποτελείται από ναυτικό σακάκι με χρυσά κουμπιά, λευκό πουκάμισο και ασημένιο παπιγιόν. Τα ολοστρόγγυλα κόκκινα γυαλιά δείχνουν chic επάνω της, ενώ το σετ συμπληρώνουν αυτιά κουνελιού και ένα fob ρολόι.

Η Beyonce στη συνέχεια, πόζαρε για δεύτερη φορά με τα αγαπημένα της πλέον χρυσά σκουλαρίκια όπου αναγράφεται το όνομα του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, φορώντας παράλληλα μαύρα γυαλιά μυωπίας καθώς και τους κυνόδοντες-Swarovski στην οδοντοστοιχία.



Η τραγουδίστρια της R n’ B πρόβαρε και ένα κολλητό λευκό T-shirt με την επιγραφή «Texans for Obama», δηλαδή οι «Τεξανοί ψηφίζουν Ομπάμα», κάτι όμως που δεν ισχύει καθώς παραδοσιακά το Τέξας εκλέγει Πρόεδρο Ρεπουμπλικάνο.