Κορίτσια στον Ήλιο! ΔΕΙΤΕ τη Selena Gomez με το μπικίνι της

Δεν θέλει να φύγει το καλοκαίρι

Φαίνεται ότι το μπικίνι έχει γίνει το αγαπημένο outfit για τη Selena Gomez, αφού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας της «Spring Breakers» φορούσε μόνο αυτό. Τώρα λοιπόν που έχουμε μπει για τα καλά στον Σεπτέμβρη εκείνη φαίνεται ότι δεν χορταίνει τον ήλιο γι’ αυτό αποφάσισε να περάσει αρκετό καιρό με τις φίλες της, απολαμβάνοντας τον ήλιο του Μαϊάμι.





Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν την τσάκωσε σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου, να φορά ένα στράπλες, μπλε ηλεκτρίκ μπικίνι και να χαλαρώνει, πίνοντας τον καφέ της.





Βλέπετε μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας «Getaway» και είπε το κορίτσι να ξεκουραστεί λιγάκι από την εντατική δουλειά.




Μάλιστα την περιμένει ακόμα περισσότερη δουλειά, αφού ολοκληρώθηκε η παραγωγή της ταινίας της «Spring Breakers» και θα τραγουδήσει και για το soundtrack της ταινίας «Hotel Transylvania.





Όπως καταλαβαίνετε η ξεκούραση είναι απαραίτητη με τόσο βαρύ πρόγραμμα, ενώ φήμες θέλουν η Selena και ο Justin να αγόρασαν το δικό τους ησυχαστήριο στην Καλιφόρνια και να είναι έτοιμοι να συζήσουν.