Δείτε τους celebrities: Τύφλα να 'χουν τα μπουζούκια

Η κιτσερέλα σε όλο της το μεγαλείο

​Επιμέλεια: Ολγίνα Σαντίκου

Πόσες φορές σχολιάζουμε τις εμφανίσεις των επωνύμων, αλλά και των ίδιων των τραγουδιστών στη σκηνή των μπουζουκιών;; Πολλές!

Που να δείτε πως ντύνονται οι stars του Hollywood στη σκηνή!! Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και fashion icons.

Κατ'αρχάς, όλες οι διάσημες επί σκηνής έχουν στρασάτο μικρόφωνο…

Ε δεν απέχει πολύ και η εμφάνιση τους..ίσως κάποιοι από εσάς σκέφτεστε πως αν δεν τα βάλουν κι αυτές στο Hollywood ποιος θα τα βάλει…

Katy Perry: Στρασάτο μικρόφωνο και ανάλογο φόρεμα με στρας για να φαίνεται και στον τελευταίο θαυμαστή στο…. «βάθος κήπος» της σκηνής!!

Γιατί να μην βάλει και η Miley Cyrus φόρεμα με στρας;; Δεν φοράει όμως καθημερινά τέτοια ρούχα, αλλά καμιά φορά στις live εμφανίσεις της επιλέγει τζιν πουκάμισο με διχτυωτή μπλούζα.

Selena Gomez: ….Απερίγραπτη! Ακόμα δεν ενηλικιώθηκε ζήτησε και μικρόφωνο με το όνομα της, «Selena».. Ε μια την έχουμε την κοπέλα του Justin Bieber να μην της κάνουμε το χατίρι;;

Και να κλείσουμε με αυτήν που μας ενέπνευσε για τον σχολιασμό ..την Christina Aguilera..τύφλα να 'χουν τα μπουζούκια στην εν λόγω περίπτωση..Μακρύ μπουκλωτό ξανθό ψεύτικο μαλλί σε συνδυασμό που σκοτώνει: μαύρο φόρεμα βραδινό με στρας και κάμποσα κιλά..

Αναμένουμε για την επόμενη αστραφτερή τους εμφάνιση…