Οι πιο σέξι σύντροφοι ποδοσφαιριστών του Euro!

Τα θηλυκά που θα βάλουν γκολ από... τις κερκίδες

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μπορεί πρωταγωνίστρια του Euro, που ξεκινά απόψε με το Πολωνία - Ελλάδα (19:00), να είναι η μπάλα, ωστόσο, κάποια άλλα θηλυκά θα κλέψουν την παράσταση στις κερκίδες: οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών, μερικές από τις οποίες είναι πραγματικά «καυτές»!

Φαβορί στις… WAGs (Wives and Girlfriends, όπως αναφέρονται τα κορίτσια των ποδοσφαιριστών) θα είναι σίγουρα η Ισπανία. Πώς αλλιώς αφού ο Ίκερ Κασίγιας είναι ζευγάρι με την σέξι δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο και ο Ζεράρ Πικέ με την εκθαμβωτική Σακίρα;

Με την νέα του σύντροφο, Ραφαέλα Φίκο, στο πλευρό του θα αγωνιστεί με την φανέλα της Ιταλίας ο Μάριο Μπαλοτέλι, που έχει ως… αντίπαλο δέος την Αλένα Σερέντοβα, του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Στα του ομίλου της Εθνικής μας, αρκούντως hot είναι και η αγαπημένη του Βόιτσιεχ Στσέζνι της Πολωνίας (που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα), Σάντρα Τζίβισεκ. Από την Ρωσία την παράσταση κλέβει η Τζούλια Αρσάβινα του Αντρέι Αρσάβιν και από την Τσεχία, η «εκρηκτική» Ράντκα Κοκούροβα του Τόμας Ροσίτσκι.

Το κορμί της πρώην Μις Ιρλανδία, Κλοντίν Πάλμερ, χαίρεται ο Ρόμπι Κιν, που έχει κορμί – λαμπάδα παρά τα πρόσφατα γεννητούρια. Ξανθιά και μοντέλο είναι και η Τατιάνα Μπάτινιτς, αγαπητικιά του Ιβάν Ράκιτιτς.

Η Λένα Γκέργκε είναι μακράν η πιο σέξι WAG της Γερμανίας, νικήτρια του «Next Top Model» της χώρας και παρουσιάστρια της αυστριακής version του, ενώ από τις συντρόφους των Βρετανών ποδοσφαιριστών ξεχωρίζει η Άνι Κούπερ του Άσλεϊ Κόουλ και εκείνες των Ολλανδών η Σιλβί Φαν Ντερ Φάαρτ.

Η Γιούλια Βορονίν, σύζυγος του Αντρέι Βορονίν, κρατά τα σκήπτρα των Ουκρανών WAGs, η Σιντονί Μπιεμόν του Αντίλ Ραμί κλέβει την παράσταση στην Εθνική Γαλλίας, ενώ από την Σουηδία ξεχωρίζει μια… Ρωσίδα, η Οξάνα Άντερσον του Κρίστιαν Βίλεμσον.

Για το τέλος σου αφήσαμε την Ελληνίδα, αλλά και μια πασίγνωστη ανά την Υφήλιο: μιλάμε για το μοντέλο Αλεξάνδρα Λοϊζου, σύντροφο του Γιώργου Σαμαρά, αλλά και την συνάδελφό της, Ιρίνα Σάικ, αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Καμάρωσε σε φωτογραφίες τα πιο hot κορίτσια του Εuro