5 πράγματα που δεν γνωρίζετε για την Marilyn Monroe

Η γυναικάρα με το λευκό φόρεμα που έμεινε στην ιστορία!

Επιμέλεια:Ολγίνα Σαντίκου

1.Πόσες φορές έχετε τραγουδήσει στον σύζυγο ή τον φίλο σας ή τον..εραστή σας το «Happy Birthday» αλά Marilyn Monroe;

Η απάντηση είναι πολλές και φυσικά εκείνος σας λάτρεψε ακόμα περισσότερο! Μπορεί να μην είναι ο Mr President ,αλλά είναι ο εκλεκτός της καρδιάς σας.Το σκέρτσο και η αισθησιακή ερμηνεία της Marilyn έμεινε στην ιστορία! Η Monroe ανέβηκε στη σκηνή με ένα εντυπωσιακό φόρεμα και μια γούνα , ενώ τα μαλλιά της ήταν κατάξανθες μπούκλες!

Ο Kennedy μάλιστα ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την αφιέρωση που δήλωσε πως μετά από αυτή την αφιέρωση μπορώ να αποσυρθώ από την πολιτική.
Το θέμα είναι πως η γυναικάρα αυτή τραγούδησε τόσο αισθησιακά εκείνο το βραδύ γιατί είχε λαχανιάσει από..το τρέξιμο!!
Η Monroe δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο για τη σκηνή και έτρεχε πανικόβλητη στα παρασκήνια,καθώς ο παρουσιαστής είχε ανακοινώσει το όνομα της και εκείνη δεν εμφανιζόταν.
Αν δεν είχε λαχανιάσει μπορεί να μην είχε ακουστεί τόσο ωραία και αισθησιακά το «Happy Birthday».

2. Τι έτρωγε η Marylin και είχε αυτό το υπέροχο καμπυλωτό σώμα; Μονάχα υγιεινά φαγητά και είχε ιδιαίτερη αγάπη στη μαγειρική, καθώς πολλές φορές μαγείρευε μόνη στο σπίτι!

3 Τι νούμερο μπλουζάκι και παντελόνι φορούσε η γυναικάρα πρότυπο;
Νούμερο 44, το οποίο στις μέρες μας θεωρείται μεγάλο και ενδείκν��ται για εύσωμες κυρίες!! Είδατε πως ήταν τα πρότυπα της εποχής;;

4.Η Marilyn πόζαρε για το εξώφυλλο του πρώτου περιοδικού Playboy τον Δεκέμβρη του 1953. Ο εκδότης του, Hugh Hefner της ζήτησε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει η ίδια 6χρόνια νωρίτερα ,καθώς άργησε να αποκτήσει τα δικαιώματα χρήσης των φωτογραφιών.

5. Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της γυναικάρας με το λευκό φόρεμα είναι ο Hugh Ηefner.Για να καταλάβετε την αδυναμία που της έχει,αγόρασε τάφο δίπλα σε εκείνη, ώστε να ταφoύν μαζί. Στο Westwood Memorial Park in Los Angeles και σκοπεύει να ταφεί εκεί.