Ε. Σπανού: «Η σχέση μου με τον Σρόιτερ ήταν… παλτό»

Τι λέει για τη σχέση της με τον anchorman του ALPHA;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γ. Σατσίδη «Movies & Stars» θα είναι αυτήν την Τετάρτη η Ελισάβετ Σπανού, η οποία μίλησε για πρώτη φορά ξεκάθαρα για τη σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Ο Αντώνης είναι ένα δημόσιο πρόσ��πο με καθημερινή παρουσία, επομένως ότι κάνει αφορά τους πάντες. Έτσι εκ των πραγμάτων έγινα γνωστή. Το να αρνηθώ ότι με βοήθησε θα φανεί ότι είμαι σε άλλο κόσμο, από την άλλη επειδή δεν είμαι τέτοιος τύπος καθόλου μου ήταν αρκετά ενοχλητικό να βλέπω τη ζωή μου σε εξώφυλλα», παραδέχθηκε η τραγουδίστρια.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι αυτό που την γοήτευσε στον παρουσιαστή ήταν ότι «της τα είπε ωραία», τη φλέρταρε όμορφα και την κέρδισε, ενώ δεν έκρυψε ότι όσο ήταν μαζί ένιωσε πιεσμένη από τη δημοσιότητα.

«Η πορεία της σχέσης μας δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα, εγώ πάντως άρχισα να πιέζομαι από αυτό. Με ενόχλησε ότι μια κατάσταση που δεν ήξερα πόσο θα κρατήσει και πού θα οδηγήσει τη φορούσα παλτό. Είχα φορτωθεί κάτι, ένα παλτουδάκι για το χειμώνα. Μα ξέρεις αν ο άλλος σου κάνει μέσα σε δύο μήνες για να πρέπει να το μάθει και η μητέρα σου;», αναρωτήθηκε.

Όσο για τον τίτλο που της είχαν δώσει, ως το… «Κορίτσι του Σρόιτερ», η Ελισάβετ δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Δεν είναι ο τίτλος μου “το κορίτσι του Σρόιτερ”, ο τίτλος μου είναι Ελισάβετ Σπανού, τραγουδίστρια. Καλύτερα να με λένε “ το κορίτσι του Μάη”», είπε.

Η Ελισάβετ αποκάλυψε επίσης ότι φεύγει από μία σχέση όταν βαρεθεί και ότι όταν ερωτεύεται τα δίνει όλα.

Πάντως αν ξανακούσει άλλη ερώτηση για τον Αντώνη Σρόιτερ θα στραβώσει άσχημα.

«Στις ερωτήσεις για τον Σρόιτερ στραβώνω. Ο απόηχος κρατάει περισσότερο από τη σχέση. Έχουμε χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες», είπε.​