Δ. Μαρκόπουλος: Του έστειλαν απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του on air!  

Email με φωτογραφίες τους στον βουλευτή της ΝΔ ενώ μιλούσε σε εκπομπή 

Απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του- το οποίο περιελάμβανε και φωτογραφίες τους- έλαβε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, την ώρα που βρισκόταν σε τηλεοπτική εκπομπή.  

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ και  πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών, ενώ συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής του Blue Sky, ο φακός της κάμερας τον συνέλαβε να κοιτάζει το κινητό του τηλέφωνο εμφανώς ταραγμένος.

Εξεταστική: Η συγκλονιστική κατάθεση του προέδρου του ΟΣΕ για τα Τέμπη  

Απειλητικό email για τα παιδιά του στον Δ. Μαρκόπουλο ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτική  εκπομπή 

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, έλαβε απειλητικό e-mail. 

«Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου, για τα παιδιά μου», δήλωσε ο  Δημήτρης Μαρκόπουλος. Όπως εξήγησε, οι άγνωστοι του έστειλαν δύο απειλητικά email. Στο  πρώτο υπήρχαν απειλές για τις κόρες του με φωτογραφία τους!  

Στον εισαγγελέα η κατάθεση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Hellenic Train

«Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση, για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ λέω πως διασκεδάζω στην εξεταστική ενώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο… Κρίμα! Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του Twitter», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Τέμπη: Σάλος μετά τις δηλώσεις Μαρκόπουλου για…  «γουρλίδικη» Εξεταστική 

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη όλοι οι βουλευτές που συμμετέχουν καταδίκασαν τις απειλές, εκτός από τη βουλευτή – εκπρόσωπο της Πλεύσης Ελευθερίας. Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι δικηγόρος ορισμένων εκ των οικογενειών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.