Στέφανος Κασσελάκης: «Case study ο γιος μου» - Συγκινημένος ο πατέρας του

Παρήγγειλαν πίτσες και ο ντελιβεράς δεν αναγνώρισε τον υποψήφιο πρόεδρο

Μακρά ήταν η εκλογική νύχτα χθες για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ανέμεναν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. 

ΣΥΡΙΖΑ: Προβάδισμα Κασσελάκη στον πρώτο γύρο – Αιχμές από Αχτσιόγλου

Πίτσες παρήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης για να φάει με τους συνεργάτες του όση ώρα περίμενε τα αποτελέσματα των εκλογών για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Eurokinissi

Εν αναμονή, λοιπόν, των αποτελεσμάτων, στο στρατηγείο του Στέφανου Κασσελάκη έπεσε λίγη πείνα και ο υποψήφιος πρόεδρος έσπευσε να παραγγείλει πίτσες για τη… λιγούρα. 

Στέφανος Κασσελάκης: Τι απαντά ο ίδιος για την αστυνομική φρουρά

Όταν όμως η παραγγελία έφτασε στα γραφεία του κ. Κασσελάκη στο Γουδί, ο ντελιβεράς έπαθε ένα σοκ, βλέποντας τους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες να έχουν στήσει καρτέρι απ’ εξώ.

Ο διανομέας δεν γνώριζε ποιος είναι ο κ.Κασσελάκης και αιφνιδιάστηκε από τους δημοσιογράφους που βρήκε έξω από το γραφείο του - Eurokinissi

Κι αυτό, γιατί, όπως τους είπε και ο ίδιος, δε γνώριζε ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης, ούτε ότι μπορεί να γίνει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πιθανόν στο μέλλον πρωθυπουργός της χώρας. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Με ''φύτεψε'' ο Αλέξης Τσίπρας. Εδώ είμαι, χτυπήστε!»

Ο διανομέας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για το τι περιείχε η παραγγελία του κ. Κασσελάκη και με ειλικρίνεια παραδέχθηκε ότι δεν τον γνώριζε. 

Κασσελάκης: «Είμαι ένας κουζουλός που αφήνει την Αμερική για την πατρίδα»

«Δεν τον γνώριζα, όχι. Δουλεύω πάρα πολλές ώρες και δεν έχω χρόνο να βλέπω ειδήσεις», είπε. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Case study ο γιος μου, θα πάμε καλύτερα»

Περήφανος για τον γιο του δήλωσε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη μετά από τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου. 

O πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη προέβλεψε ότι ο γιος του θα πάει ακόμα καλύτερα στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ - Eurokinissi

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης έφτασε στα γραφεία του γιου του αρκετά συγκινημένος, τονίζοντας στους δημοσιογράφους πως κάνει ένα πολύ σοβαρό βήμα. 

Στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται πάντα ο σύζυγός του, Τάιλερ - NDPPhoto

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σοβαρό βήμα. Για όλους μας και για όλη τη χώρα. Ο κόσμος έχει τη δύναμη. Πρέπει να αγωνιστείς και πρέπει να διαψεύσεις στην πορεία. Η χώρα χρειάζεται μία δημοκρατική παράταξη. Το πιστεύω ότι τον στηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας. Στην Αμερική λέμε ότι είναι ένα case study αυτό. Πήγε καλά και θα πάμε και καλύτερα», είπε στους δημοσιογράφους. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συγκέντρωσε το 45,47% έναντι του 36,21% που πήρε η Έφη Αχτσιόγλου και οι δυο τους θα αναμετρηθούν την προσεχή Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, στον δεύτερο γύρο για την ανάδειξη νέου προέδρου.