Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει στις δημοσκοπήσεις λόγω Predator!   

Η απάντηση Μητσοτάκη από την Παραμυθιά

Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στις δημοσκοπήσεις και στο Predator (video Open)  

Νέα ένταση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού πυροδότησε η σύνδεση από τον Αλέξη Τσίπρα του αποτελέσματος των δημοσκοπήσεων, που όλες δείχνουν να προηγείται η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, με την υπόθεση των υποκλοπών και του Predator. 

Τσίπρας: Δείχνουν πανικό οι προεκλογικές εξαγγελίες του Μητσοτάκη

«Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ δε βρίσκονται στις δημοσκοπήσεις. Διότι 5 στους 7 ερωτηθέντες δεν απαντούν. Ξέρετε γιατί δεν απαντούν; Γιατί είμαστε στην εποχή του Predator και ο κόσμος φοβάται να πει ότι δεν ψηφίζει Μητσοτάκη την ώρα που η κλήση του καταγράφεται. Και την ώρα που ο εργοδότης πλάι στον Άδωνι Γεωργιάδη απειλεί ότι αν κάποιος δεν ψηφίσει ΝΔ, θα απολυθεί» υποστήριξε συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open. 

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έκανε την Ελλάδα κέντρο εκπαίδευσης για το Predator

Η απάντηση Μητσοτάκη από την Παραμυθιά: Η καλύτερη δημοσκόπηση γίνεται όπου πάω

Απαντώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα όσα ισχυρίσθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε κατά τον χαιρετισμό του στην επίσκεψη στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας:  


Τρία νέα μέτρα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ελευσίνα

«Άκουγα σήμερα τον αρχηγό της αντιπολίτευσης να λέει ότι δεν πιστεύει, λέει, τις δημοσκοπήσεις, γιατί δεν απαντούν λέει οι πολίτες στα τηλέφωνα. Του λέω: εγώ δεν κοιτάω καμία δημοσκόπηση, η καλύτερη δημοσκόπηση γίνεται όπου πάω. Έγινε και σήμερα εδώ στην Παραμυθιά. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι η νικήτρια, η μεγάλη νικήτρια στις εκλογές. Για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι συγκεκριμένο και κοστολογημένο, για να συνεχίσουμε τη σημαντική δουλειά που έχουμε κάνει αυτά τα τέσσερα χρόνια».