Ανδρέας Σπυρόπουλος στο Star: «Η κ. Καϊλή είχε πάρει τις αποφάσεις της»

Πολιτική θύελλα για την Εύα Καϊλή και το «μαύρο» χρήμα

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει για την Εύα Καϊλή και το «μαύρο» χρήμα. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιώργο Ευγενίδη για το σκάνδαλο που έχει προκύψει με την πρώην – πλέον-  Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

QatarGate: Ακολουθούν κι άλλα πρόσωπα, εκτιμούν στο ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε για δεύτερη μέρα σήμερα να χαρακτηρίζει την κ. Καϊλή ως Δούρειο Ίππο της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ. Πώς γίνεται, όμως, ο «μουντζούρης» να πηγαίνει στη ΝΔ και όχι στο ΠΑΣΟΚ;» τον ρώτησε ο Γιώργος Ευγενίδης και εκείνος απάντησε:

«Όποιος έχει παρακολουθήσει τους τελευταίους μήνες τις επιλογές που έχει κάνει η κ. Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και τις παρεμβάσεις της στο σκάνδαλο των υποκλοπών, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι πλέον είχε λάβει τις αποφάσεις της όσον αφορά το μέλλον της σε συνεργασία προφανώς με τη Νέα Δημοκρατία. Θέλω να θυμίσω ότι με το που πήγε ο κ. Ανδρουλάκης και κατέθεσε τη μηνυτήρια αναφορά, ήταν η πρώτη βουλευτής, προλαβαίνοντας και μερικούς από τη ΝΔ, η οποία είπε ότι υποκλοπές παντού γίνονται και σε αυτήν είχε γίνει προσπάθεια να παρακολουθηθεί το κινητό της. Όταν όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μετά την αποκάλυψη του Predator στο κινητό του κ. Ανδρουλάκη, είχε εξεταστεί το κινητό της κ. Καϊλή από την αντίστοιχη υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα!».

Εύα Καϊλή: Συνελήφθη με 160.000 ευρώ σε σακούλες

Όσο για το γεγονός ότι ακούγεται πως θα γίνουν κι άλλες διώξεις και αν θα είναι κι αυτοί Δούρειοι Ίπποι της ΝΔ, διότι, ως τώρα όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι από τον ίδιο πολιτικό χώρο των Σοσιαλιστών, απάντησε: 

«Το σκάνδαλο αυτό έχει ευρωπαϊκές διαστάσεις και πλήττει την καρδιά του Κοινοβουλίου, οπότε πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις όσον αφορά στο τί γίνεται και στο πώς τρίτες χώρες προσπαθούν να χρηματίσουν και να παρέμβουν στις αποφάσεις των ευρωπαϊκών θεσμών». 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star