Ο Άδωνις, η personal trainer και η «σκληρή» καταγγελία των γυμναστών

«Κύριε Γεωργιάδη, σας γυμνάζει μια δασκάλα χωρίς πτυχίο και άδεια»

Την αντίδραση των Συλλόγων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής και Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης προκάλεσαν τα βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη να κάνει personal training.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εμφανίζεται σε δύο βίντεο στο TikTok, όπου διακρίνεται να γυμνάζεται με τη personal trainer Φαίη Ζακάκου.

Ο κ. Γεωργιάδης χρησιμοποιεί τη μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης που βοηθά στη γρήγορη απώλεια κιλών και ενδυνάμωση των μυών.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων εμφανίζεται σε δύο βίντεο στο TikTok, όπου διακρίνεται να γυμνάζεται με τη personal trainer Φαίη Ζακάκου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των Συλλόγων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής και Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης

Ο  Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης.τονίζει ότι η personal trainer είναι στην πραγματικότητα δασκάλα χορού και μοντέλο και δεν διαθέτει πτυχίο ΤΕΦΑΑ, όπως έχουν οι γυμναστές.

«Καλάθι Νοικοκυριού»: Στα σούπερ μάρκετ η λίστα προϊόντων χωρίς αυξήσεις   

Παράλληλα, προσθέτει ότι το κέντρο ευεξίας που διατηρεί στην Αθήνα, δεν έχει άδεια γυμναστηρίου, άρα δεν νομιμοποιείται να παρέχει τέτοιου είδους υπηρεσίες στον συγκεκριμένο χώρο.

«Σφάχτηκαν» on air Άδωνις και Τσίπρας - H ατάκα που άναψε τα αίματα

Ακολούθησε και ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής με επιστολή του επισημαίνει και αυτός ότι η Φαίη Ζακάκου δεν είναι πτυχούχος ΤΕΦΑΑ και ότι η επιχείρησή της δεν διαθέτει άδεια γυμναστηρίου.

Πατούλης: Ο 53χρονος δεν είχε καμία σχέση με την Περιφέρεια

«Θεωρούμε ότι όπως εσείς εν αγνοία σας εμπιστευθήκατε την υγεία σας σε άτομο το οποίο δεν διαθέτει τις απαραίτητες πανεπιστημιακές επιστημονικές γνώσεις, πόσο μάλλον δεδομένου ότι προσφάτως είχατε ένα σοβαρό μυοσκελετικό πρόβλημα στην οσφυϊκή σας μοίρα το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, σε εγκαταστάσεις δηλωμένες ως «κέντρο ευεξίας» που δεν τηρούν όλες τις νόμιμες κτιριολογικές και υγειονομικές προϋποθέσεις που απαιτεί η άδεια λειτουργίας γυμναστηρίου για την ασφαλή σας εκγύμναση, έτσι μπορεί ο οποιοσδήποτε πολίτης να εξαπατηθεί και να διακινδυνεύσει την σωματική του ακεραιότητα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό και ζητώντας να επιβληθούν τα πρόστιμα που προβλέπονται.

Ακόμη πιο καυστικός ήταν στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αττικής, Κωνσταντίνος Παπούλιας, ο οποίος σημειώνει πως «όλοι οι συνάδελφοι περάσαμε από σαράντα κύματα για δύο χρόνια και συνεχίζουμε, με πολλούς από εμάς να χάνουν ακόμα και τις επιχειρήσεις τους, για να βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό να επιδεικνύει περίτρανα τον αθέμιτο ανταγωνισμό».