Απάτη αποδείχθηκε το φάρμακο που πρότεινε ο Πολάκης στον Γεωργιάδη!  

Όχι μόνο δε βοηθά στη θεραπεία του Covid-19 αλλά είναι και επικίνδυνο  

Απάτη αποδείχθηκε ένα φάρμακο που παρουσιαζόταν ως «θαυματουργό» για τον κορωνοϊό. Οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως η ιβερμεκτίνη όχι μόνο δεν βοηθά στην ίαση, αλλά θεωρείται και επικίνδυνο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Παύλος Πολάκης του είχε προτείνει να το δοκιμάσει, όταν νόσησε. Η δήλωσή του, προκάλεσε «σεισμό» στο twitter. 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το ρεπορτάζ του BBC επικαλείται μελέτη ανεξάρτητων επιστημόνων, που αποδομεί το αφήγημα όσων υποστήριζαν ότι το αντιπαρασιτικό φάρμακο ιβερμεκτίνη που δίνεται σε άλογα εξουδετερώνει τον κορωνοϊό. 

Αυτό έμαθε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ήρθαν στο μυαλό του οι... συμβουλές που του έδωσε απλόχερα τον Ιούλιο ο Παύλος Πολάκης. 

Καβγάς Πλεύρη – Πολάκη στη Βουλή για τα μονοκλωνικά αντισώματα 

Μετά απ' αυτήν την ανάρτηση, στο twitter έγινε «party» με χρήστες των social media να γράφουν μεταξύ άλλων: «Να σε ξεκάνει ήθελε», «ιατρικές συμβουλές από τον Παύλο και  μαγειρικές από την Θεανώ πρέπει να απαγορευτούν! Με ένα νόμο!». 

Κόντρα Κικίλια – Πολάκη στη Βουλή για τα φάρμακα του κορωνοϊού

Ο Ευάγγελος Μανωλόπουλος, Καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΔΠΘ και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας δηλώνει στο Star: «H ιβερμεκτίνη όχι μόνο δε βοηθά στην αντιμετώπιση του κορωνοιού και της Covid-19, αλλά μπορεί να είναι και επικίνδυνη να προκαλέσει δηλητηρίαση με εμετούς και αλλά συμπτώματα και δεν πρέπει κανείς να τη χρησιμοποιεί».