Μπακογιάννη: Να μη χαλάσουν λίγοι την προσπάθεια των πολλών

Έκκληση στους πολίτες για ψυχραιμία και υπομονή

Έκκληση στους πολίτες να δείξουν ψυχραιμία και υπομονή απηύθυνε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM, η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας ότι τα μέτρα έχουν ληφθεί για λόγους υγείας.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως σε παγκόσμιο επίπεδο γίνεται συζήτηση για την Ελλάδα και τα μέτρα που έλαβε εγκαίρως, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι ο τουρισμός το καλοκαίρι θα είναι ικανοποιητικός αρκεί - όπως είπε - να κερδηθεί το στοίχημα του Απριλίου και να εφαρμοστούν τα μέτρα περιορισμού που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Επιστρατεύει χιλιάδες αστυνομικούς για ελέγχους ο Χρυσοχοΐδης

Έκκληση Σταϊκούρα: Μην πηγαίνετε χωρίς λόγο στα γκισέ των τραπεζών

Επιπλέον, η κα Μπακογιάννη σημείωσε πως είναι κρίμα οι λίγοι να χαλάσουν την μεγάλη προσπάθεια των πολλών και ανέφερε πως η Ελλάδα αντιμετωπίζεται, όπως οι άλλες χώρες της ΕΕ.

Η βουλευτής της ΝΔ είπε πως το ευρωομόλογο δημιουργεί εξαιρετικά αρνητικά αντανακλαστικά στη Γερμανία. Εκτίμησε ότι μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης της ΕΕ, Γερμανία και Ολλανδία θα αναγκαστούν να αλλάξουν στάση.

Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως η συνεισφορά των βουλευτών να δώσουν τη μισή τους αποζημίωση έχει έναν συμβολικό χαρακτήρα.

Ανέφερε, τέλος, πως είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ δεν ήθελε το δημόσιο σύστημα υγείας και τόνισε ότι μετά την κρίση το δημόσιο σύστημα υγείας θα είναι πιο θωρακισμένο.