Novartis: Στο αρχείο η δικογραφία για Σαμαρά - «Τώρα θα διερευνηθούν όλα»

Σαμαράς: Τώρα αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού σκανδάλου

Στο αρχείο μπαίνει η δικογραφία για την υπόθεση της Nοvartis με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η έρευνα της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς δεν απέδωσε ενδείξεις τέλεσης οποιουδήποτε αδικήματος για τον πρώην πρωθυπουργό.

Φουντώνουν τα σενάρια για την Προεδρία – Όλα τα ονόματα που ακούγονται

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαμαράς είχε εμπλακεί στην υπόθεση από κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα. Ο ίδιος εξαρχής μίλησε για σκευωρία, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

ESM: Η Ελλάδα θα έβγαινε από τα μνημόνια το 2014 αλλά έχασε τον δρόμο της

Τις επόμενες μέρες, η εισαγγελία αναμένεται να αποφασίσει και για την τύχη των δικογραφιών για τους Άδωνι Γεωργιάδη , Δημήτρη Αβραμόπουλο και Γιάννη Στουρνάρα.

Σαμαράς: Τώρα αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού σκανδάλου

«Η γελοία σκευωρία αρχειοθετήθηκε σήμερα και τυπικά. Με μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα όμως αρχίζει η διερεύνηση του πραγματικού, σοβαρού και σκοτεινού σκανδάλου της υπόθεσης Novartis», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς έχει καταθέσει μηνύσεις κατά όλων εκείνων που μετείχαν στην ενοχοποίηση του χωρίς στοιχεία, δηλώνοντας αποφασισμένος η έρευνα να φθάσει ως το τέλος.

Πέτσας: Στο αρχείο η σκευωρία

«Με το γεγονός ότι μπαίνει στο αρχείο η υπόθεση για τον κ. Σαμαρά, φαίνεται ότι μπαίνει στο αρχείο ολόκληρη η σκευωρία αυτών που νόμιζαν ότι ανακάλυψαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Ως προς την ουσία της υπόθεσης, αυτή βρίσκεται ήδη στην Δικαιοσύνη ύστερα από ενέργειες του κ. Σαμαρά και άλλων, ας περιμένουμε την πρόοδο από εκεί», είπε ο κ. Πέτσας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.