ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για εργασιακά με βίντεο Μητσοτάκη από την Κω

Κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι θέλει «εργασιακή ζούγκλα»

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή συζήτηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ στην Κω με επιχειρηματίες, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μητσοτάκης: Ευχαριστώ τον Τσίπρα για το δώρο στη γιορτή μου

«Θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει. Σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, λέει ότι  “θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα”, απαντώντας σε επιχειρηματία για 7ημερο εργασίας, χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Βρούτσης: Επταήμερη εργασία στο Δημόσιο με τροπολογία της κυβέρνησης!

«Αυτή είναι η δέσμευση Μητσοτάκη προς τους εργαζόμενους, ότι θα επικρατήσει η εργασιακή ζούγκλα, η κατάργηση του 8ωρου και του 7ήμερου, οι κακοπληρωμένες δουλειές χωρίς κανένα δικαίωμα, και ότι οι μνημονιακές πολιτικές της εργασιακής απορύθμισης θα επιστρέψουν», σημειώνει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Ούτε οι εργαζόμενοι, ούτε η νεολαία θα το επιτρέψουν αυτό».

«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε σήμερα χωρίς περιστροφές ότι θέλει να γίνει ο οδοστρωτήρας της εργασίας που όλοι φανταζόμασταν: εργασιακών δικαιωμάτων, υπέρ της 7ήμερης εργασίας & κατά των "εκβιαστικών" ελέγχων από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Το δίλημμα είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ», έγραψε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε ανάρτησή του στο twitter.