O «Υποχθόνιος» εξηγεί στον Τσίπρα τι σημαίνει… «Mama»

Συνομίλησαν μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη σε εκδήλωση στο Gazarte

Την ευκαιρία να συναντηθεί με αρκετούς καλλιτέχνες είχε ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte.

Ιδιαίτερα κεφάτος, ο πρωθυπουργός συνομίλησε -μεταξύ άλλων- με τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη και με την τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, οι οποίοι είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κάπου εκεί, δίπλα στον Αλέξη Γεωργούλη, συνάντησε και τον γνωστό ράπερ «Υποχθόνιο», ο οποίος είναι ένας από τους συντελεστές του τραγουδιού-φαινόμενο «Mama», που έχει ξεπεράσει τις 19 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Γεωργούλης: Θα ήθελα κυβέρνηση Μητσοτάκη-Τσίπρα σε… θίασο

Ο «Ύπο», όπως αρέσκεται να αποκαλείται εν συντομία, εξήγησε στον πρωθυπουργό τι σημαίνει «mama», με τον Αλέξη Γεωργούλη να ανεβάζει την… priceless στιγμή σε story του Instagram.

Sin Boy: «Έτρωγα μόνο ψωμί με λάδι και αλάτι»

Ίσως το πιο cult προεκλογικό σποτ: Υποψήφιος σε παρωδία του «Mama»

Ο «Υποχθόνιος» εξήγησε στον πρωθυπουργό τι σημαίνει το... «Mama», του γνωστού τραγουδιού-φαινόμενο / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

«Το μαμά που άκουσες είναι… οικογενειοκρατία. Το “δεν είναι μαμά” σημαίνει “φτιαγμένος”», λέει ο ράπερ στον πρωθυπουργό.

Ο κ. Τσίπρας φάνηκε να ακούει με προσοχή, δείχνοντας μάλιστα να γνωρίζει και το επίμαχο τραγούδι.

Ο ράπερ «Υποχθόνιος» και η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρέαν Δούρου / Πηγή φωτογραφίας: Intime

Ο πρωθυπουργός συνοδεύοταν στην εκδήλωση και από τη σύντροφό του, Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία είχε θερμό εναγκαλισμό με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, Νάσο Ηλιόπουλο, με τον οποίο γνωρίζονται η ίδια και ο κ. Τσίπρας από τα φοιτητικά χρόνια τους.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα είχε θερμό εναγκαλισμό με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Νάσο Ηλιόπουλο, νμε τον οποίο γνωρίζονται από τα φοιτητικά τους χρόνια / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi