Νέες αποκαλύψεις από τον συγγραφέα του βιβλίου του Ολάντ που άναψε φωτιές περί δραχμής

Τι δήλωσε η Μάρα Δεναξά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα

Σε συνέντευξή του στην Μαρία Δεναξά για την Real News, o Φαμπρίς Λομ, ένας εκ των δύο συγγραφέων του βιβλίου για τον Γάλλο πρόεδρο (που επί 5 χρόνια συνομιλούσε μαζί του και ήταν αποδέκτης των εκμυστηρεύσεων), επιβεβαίωσε ότι ο Ολάντ μίλησε για τη συνομιλία του με τον Ρώσο ομόλογό του, αλλά υποστήριξε ότι ο Πούτιν δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σ��ον Αλέξη Τσίπρα.


«Μου επιβεβαίωσε ότι όντως ο Ολάντ τους μίλησε για το τηλεφώνημα του Πούτιν αλλά διευκρίνισε ότι ο Ρώσος πρόεδρος στην συνομιλία που είχε με τον Ολάντ, δεν ανέφερε το όνομα του Αλέξη Τσίπρα. Ο Πούτιν είπε στον γάλλο πρόεδρο ότι η Ελλάδα του ζήτησε να τυπωθούν δραχμές στην Ρωσία. Τον ρώτησα ποιος ήταν ο Έλληνας συνομιλητής του Ρώσου προέδρου και δεν ήξερε να απαντήσει. Υποθετικά, μου είπε ότι πρέπει να ήταν πρέπει να ήταν κάποιος από τα ανώτερα κυβερνητικά στελέχη» ανέφερε η Μαρία Δεναξά στη συνομιλία της με την Μάρα Ζαχαρέα, κατά το σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Μαρία Δεναξά πρόσθεσε:


«Ο δημοσιογράφος μου είπε πως ό,τι έχει γράψει μέσα στο βιβλίο του είναι καταγεγραμμένα από τρία μαγνητόφωνα. Κύκλοι του “Ελιζέ” διευκρίνισαν επίσης στην Real News ότι ούτε ο Φρανσουά Ολάντ ούτε ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκαν ποτέ στο όνομα του Έλληνα πρωθυπουργού» πρόσθεσε η Μαρία Δεναξά.

Όπως πάντως παρατήρησε η Μάρα Ζαχαρέα, οι αρχηγοί κρατών, με βάση το πρωτόκολλο, δεν είθισται να συνομιλούν με οποιονδήποτε από άλλη χώρα και δεν πρόκειται π.χ. να συντηθούν με τον Γ.Γ. ενός υπουργείου.