ΑΓΡΙΟ «ΞΥΛΟ» στη Βουλή! ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ για το «μαύρο» στην ΕΡΤ Σταμάτης και Καββαδία!

«Θα σας κυνηγάει πάντα το μαύρο» - «Αφού είχε φερέφωνα σαν εσάς, καλά κάναμε και την κλείσαμε»!

Σκληρή αντιπαράθεση για το «μαύρο» της ΕΡΤ είχαν ο Δημήτρης Σταμάτης και η Αννέττα Καββαδία στη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ στη Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ) επιτέθηκε στον κ. Σταμάτη όταν αυτός αναφέρθηκε στην ανάγκη της ύπαρξης πολυφωνίας στην ενημέρωση.

«Δεν δικαιούστε να μιλάτε εσείς. Ποια είναι η ευαισθησία της ΝΔ και του κ. Σταμάτη για την ενημέρωση των πολιτών όταν είσαστε από τους πρωτεργάτες του “μαύρου” της ΕΡΤ;» είπε η κα Καββαδία.

«Δεν σας επιτρέπω να με κριτικάρετε» απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Σταμάτης.

«Κύριε Σταμάτη θα σας ακολουθεί το “μαύρο" της ΕΡΤ» είπε εκ νέου η κα Καββαδία, με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά ιδιαίτερα ενοχλημένος: «Είστε άσχετη με το θέμα και μη με κριτικάρετε».

«Εγώ είμαι άσχετη; Εγώ ήμουν 23 χρόνια δημοσιογράφος και δη στην ΕΡΤ. Είστε ο πρωτεργάτης του “μαύρου” στην ΕΡΤ» είπε σε υψηλούς τόνους η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εντελώς άσχετη! Επειδή ήσουν δημοσιογράφος, είσαι και σχετική; Δεν σου επιτρέπω, είσαι εκτός θέματος. Εκτός τόπου και εκτός αιθούσης. Αφού είχε σαν εσάς, καλά κάναμε και το βάλαμε. Είσαστε φερέφωνα κομματικά, πλήρωνε ο ελληνικός λαός για να κάνετε προπαγάνδα. Από το ΠΑΣΟΚ μεταπηδήσατε; Ιεροκήρυκες του ΣΥΡΙΖΑ!» απάντησε ο κ. Σταμάτης, με την κα Καββαδία να φωνάζει έξαλλη: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε! Ντροπή σας».