Κουτσούμπας: Όλο το σάπιο και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ακολουθήσουν το «δίλημμα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να γίνει το νέο ΠΑΣΟΚ. Παίρνει όλο το διεφθαρμένο και σάπιο ΠΑΣΟΚ χωρίς να υιοθετεί καν τα καλά συνθήματα του παλιού ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στον Σκάι.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ακολουθήσουν το «δίλημμα» ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Αν και τόνισε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους, σημείωσε ότι και τα 2 κόμματα αναζητούν λύσουν εντός της ΕΕ, ενώ -ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ- δήλωσε ότι «προσπαθεί να βρει λύση μέσα στο πλαίσιο του κοινωνικοπολιτικού συστήματος που λέγεται καπιταλισμός».

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε «καιροσκοπικές» τις υποψηφιότητες της Σουλεϊμάν, του Κουρτ αλλά και του Χριστόπουλου, ενώ όσον αφορά την είσοδο μη πολιτικών προσώπων στον πολιτικό στίβο, ο γ.γ. του ΚΚΕ εκτίμησε πως οι νέοι σχηματισμοί δείχνουν να «κινούνται στην ίδια πλευρά του ποταμού» και να τάσσονται «με τα μεγάλα συμφέροντα».

Σχολιάζοντας, τέλος, το Ποτάμι, ο κ. Κουτσούμπας άφησε αιχμές για τον κ. Θεοδωράκη τονίζοντας πως «δεν γίνεται ανανέωση της πολιτικής με ιλουστρασιόν περιτυλίγματα από τηλεοπτικούς αστέρες».