Που γιόρτασαν την Κοίμηση της Θεοτόκου οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην Πύλο ο Σαμαράς, στην Κέρκυρα ο Τσίπρας

Στους... πέντε ορίζοντες έχουν σκορπιστεί οι πολιτικοί αρχηγοί με αφορμή τις λίγες μέρες ξεκούρασης που προσφέρει ακόμη και στην πολιτική ηγεσία ο εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας παρακολούθησε τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στην ιδιαιτέρα πατρίδα του την Πύλο όπου προσκύνησε την χάρη της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος γιόρτασε την Κοίμηση της Θεοτόκου στην Σκόπελο στην οποία συνηθίζει να επισκέπτεται τα τελευταία καλοκαίρια.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Κέρκυρα, ενώ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος παρακολούθησε τη δοξολογία του Δεκαπενταύγουστου στην Ιερά Μονή Μουντέ στην Ικαρία.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λιβαδειά, Βοιωτίας, ενώ ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας.

Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νί��ος Μιχαλολιάκος δεν έγινε γνωστό που γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο.