Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ στην Αθήνα: 105 επιχειρήσεις ζητούν 2.500 υπαλλήλους

Πού θα δηλώσετε συμμετοχή

Το Σάββατο και την Κυριακή 11-12 Φεβρουαρίου 2023 θα διοργανωθεί στην Αθήνα η 14η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» από τη ΔΥΠΑ.

Η εκδήλωση θα γίνει στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με τη συμμετοχή 105 επιχειρήσεων, που προσφέρουν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας. 

Κοινωνική Αντιπαροχή: 2.500 νέοι σε σπίτια με χαμηλό ενοίκιο

Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν προσωπικό, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

ΔΥΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για το «μπόνους» των 300 ευρώ σε άνεργους

Επίσης, η Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα υλοποιήσει εργαστήρια συμβουλευτικής για σύνταξη βιογραφικού και τεχνικές επαγγελματικών συνεντεύξεων, ενώ, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα πραγματοποιηθούν ατομικές συνεδρίες για τη βελτίωση βιογραφικών σημειωμάτων και στελέχη της ΜΕΜΜΕ θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Νέα προγράμματα απασχόλησης για 68.000 νέους και γυναίκες μέσα στο 2023

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-athens-2023.

Κάρτα ανεργίας ΔΥΠΑ: Διαθέσιμη στο Gov.gr Wallet από σήμερα

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι «Ημέρες Καριέρας» αποτελούν μέρος των δράσεων και των εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme.