Θρήνος στο Μπάκιγχαμ: Πέθανε μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Η ανακοίνωση του Παλατιού

Καταβεβλημένος ο βασιλιάς Κάρολος κατά την επιστροφή του στο Λονδίνο / Βίντεο αρχείου Star

Δε σταματούν τα χτυπήματα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς έφυγε από τη ζωή μέλος της βασιλικής οικογένειας, σε ηλικία μόλις 45 ετών. 

«Επικίνδυνος ο καρκίνος του Καρόλου. Ο Ουίλιαμ ετοιμάζεται για διαδοχή»

Ο Τόμας Κίνγκστον πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 45 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι εκ μέρους της συζύγου του Γκαμπριέλα Γουίνδσορ -την οποία παντρεύτηκε το 2019- και της οικογένειάς του. Παράλληλα ζητούσαν να σεβαστούν το πένθος τους. 

Προειδοποίηση στον Χάρι: «Να κάνει πίσω», όσον αφορά την υγεία του Καρόλου

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού μας. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτισε τη ζωή όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε τον θάνατό του».

 

 

Ο Τόμας Κίνγκστον, γαμπρός του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ, βρέθηκε νεκρός στο Gloucestershire, το απόγευμα της Κυριακής και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σημείο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όπου και ήταν αργά. Να σημειωθεί πως θα διεξαχθεί έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του, αν και δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες.