«Η μικρή Μαντλίν ζει μαζί με τους απαγωγείς της στην Πορτογαλία»

Νέα θεωρία ταράζει τα νερά στην αναζήτηση του κοριτσιού

Μια νέα θεωρία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν από πρώην Βρετανό αξιωματικό της αστυνομίας, δίνει τώρα νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση αναζήτησής της τα τελευταία 11 χρόνια. 

Απίθανο να βρεθεί η μικρή Μαντλίν - «Το πιο καλό μέρος να κρύψεις ένα πτώμα είναι εκεί που εξαφανίστηκε»

ΖΩΝΤΑΝΗ η μικρή Μαντλίν; Νέα στοιχεία επικαλείται ερευνητής που θα κάνουν πάταγο

Ο David Edgar, συνταξιούχος ερευνητής της βρετανικής αστυνομίας, ο οποίος συνεργάστηκε με τους γονείς της μικρής Μαντλίν δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η μικρή Μαντλίν να ζει και να βρίσκεται ακόμα στην Πορτογαλία. 

«Θα μπορούσε κυριολεκτικά να βρίσκεται οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά το ένστικτό μου λέει πως είναι στην Πορτογαλία. Η πιθανότητα να βγήκε από τη χώρα χωρίς να την εντοπίσουν είναι πολύ μικρή. Υπάρχει κάποιος στην Πορτογαλία που γνωρίζει πού βρίσκεται και τι συνέβη», δήλωσε ο Edgar και πρόσθεσε:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ για τη μικρή Μαντλίν: Λαθρέμποροι την πούλησαν σε πλούσια οικογένεια

Επίλογος στην πολύκροτη υπόθεση-Σταματούν οι έρευνες για την μικρή Μαντλίν

«Υπάρχουν πιθανότητες η μικρή Μαντλίν να είναι ακόμα ζωντανή και θα μπορούσε να κρύβεται κάπου και να μην έχει ιδέα ότι είναι στο επίκεντρο μιας παγκόσμιας έρευνας».

Ο ίδιος εκτιμά ότι το κορίτσι, που σήμερα θα ήταν 15 ετών, απήχθη από συμμορία παιδοφίλων, ενώ βρισκόταν διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία το 2007. 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ- Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν στην Παραγουάη;

«Μια σημαντική ανακάλυψη, ακόμα και μετά από τόσο καιρό, θα έρθει όταν κάποιος που γνωρίζει λυγίσει από τη συνείδησή του. Μπορεί ο υπεύθυνος για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν να πεθαίνει και να το αποκαλύψει. Ή κάποιος κοντά του να μιλήσει αφού εκείνος ή η μικρή Μαντλίν πεθάνει. Ή θα μπορούσε ο απαγωγέας να τα σπάσει με άλλους που γνωρίζουν και να αποφασίσουν να μιλήσουν στις αρχές. Όποιος και αν είναι υπεύθυνος, θα το έχει αποκαλύψει σε κάποιον άλλο. Συνήθως το κάνουν και είναι πολύ σπάνιο να μην το κάνουν», τόνισε. 

Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν έχει συγκλονίσει όλον τον κόσμο. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου έμενε με τους γονείς της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πορτογαλία. 

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από τις τοπικές αρχές, αλλά και από τη βρετανική αστυνομία, οι οποίες όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα. 

Αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν υποπτευθεί πως υπεύθυνοι για την εξαφάνισή της ήταν οι ίδιοι της οι γονείς, κάτι τέτοιο όμως δεν έχει αποδειχθεί, ενώ οι ίδιοι εδώ και 11 χρόνια δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν απαντήσεις για την τύχη της κόρης τους.