ΣΟΚ!Έβγαλαν γυμνό της βίντεο στο Snapchat κι εκείνη πήρε όπλο και ΤΙΝΑΞΕ τα μυαλά της στον ΑΕΡΑ

Δεν άντεξε τον εξευτελισμό 15χρονη μαθήτρια

​Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν ένα 15χρονο κορίτσι πήρε το όπλο της μητέρας της και αυτοκτόνησε μετά από ένα γυμνό της βίντεο που ανέβηκε στο Snapchat.

Η Τοβόνα Χόλτον δεν άντεξε τον εξευτελισμό και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της λίγες μόλις ώρες μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο, χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 15χρονη μαθήτρια πήγε στο δωμάτιό της για να το καθαρίσει, όπως της είπε η μητέρα της. Λίγο αργότερα, εκείνη πήγε να την βρει, αλλά ήταν πολύ αργά.

«Δεν μπορούσα να μπω στο μπάνιο. Όταν τα κατάφερα βρήκα το παιδί μου μέσα σε μια λίμνη αίματος. Προσπάθησαν απεγνωσμένα να τη σώσω», είπε συντετριμμένη η μητέρα.

Λίγο νωρίτερα, η Τοβόνα της είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιοι «φίλοι» της είχαν ανεβάσει στο Snapchat μια γυμνή της φωτογραφία χωρίς την άδειά της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τους το χρωστούσε».

«Τη ρώτησα τι εννοεί πως τους χρωστά. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι δεν πήγαινε καλά», είπε.

Μάλιστα η θεία της άτυχης κοπέλας είδε ότι οι… «φίλοι» του παιδιού είχαν ανεβάσει γυμνό βίντεο με την Τοβόνα και στο Facebook.

«Τα παιδιά άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα. Όλοι μιλούσαν και την έβριζαν. Μου είπαν πως το είχαν ανεβάσει στο Snapchat», είπε η θεία της κοπέλας.

Πάντως η αστυνομία ερευνά τ��υς ισχυρισμούς της οικογένειας ότι η 15χρονη είχε πέσει θύμα εκφοβισμού, ενώ οι γονείς της ξεκίνησαν εκστρατεία κατά του bullying, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στα social media με το hashtag #stopbullying.