Η Βενεζουέλα ΦΛΕΓΕΤΑΙ και ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ-Χάος, αναρχία και ξύλο για ένα κομμάτι ψωμί

Ο Μαδούρο κάνει λόγο για επίθεση που δέχεται η χώρα από ξένους παράγοντες

​Η Βενεζουέλα φλέγεται και αργοπεθαίνει. Η κατάσταση είναι επιεικώς δραματική. Οι λεηλασίες στο Καράκας και τις μεγάλες πόλεις είναι πλέον η καθημερινή ρουτίνα. Άνθρωποι βγάζουν μαχαίρι για ένα κομμάτι ψωμί.

Ο Μαδούρο κάνει λόγο για επίθεση που δέχεται η χώρα από ξένους παράγοντες και την ίδια στιγμή κάνει έκκληση στους ηγέτες του κόσμου για βοήθεια.

"Είναι σοβαρό και κάνω έκκληση προς τον καλό κόσμο, προς τον κόσμο που θέλει ειρήνη. Η Βενεζουέλα κερδίζει την ειρήνη κάθε μέρα και είμαστε έτοιμοι να την κερδίσουμε, αλλά η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει ένα σενάριο βίας που θα δικαιολογήσει μία ξένη στρατιωτική παρέμβαση."

Ο πρόεδρος της χώρας κατηγόρησε και την Ουάσιγκτον ότι η αμερικανική πολεμική αεροπορία παραβίασε τον εναέριο χώρο της Βενεζουέλας την περασμένη εβδομάδα.

Κι ενώ τα λέει αυτά, πολλά από τα νοσοκομεία της χώρας έχουν ουσιαστικά αφεθεί στην τύχη τους. Δεν υπάρχουν τα απαραίτητα φάρμακα, ιατρικά εργαλεία και τρόφιμα. Παντού επικρατεί βρωμιά καθώς οι υπάλληλοι και οι γιατροί είναι απλήρωτοι. Οι ασθενείς είναι αφημένοι στο έλεος του Θεού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΑΟΣ στη Βενεζουέλα- Νεογέννητα πεθαίνουν και ο λαός προετοιμάζεται για επανάσταση

ΧΑΟΣ στη Βενεζουέλα- Πολίτες έκλεψαν από αλεύρι… μέχρι και εσώρουχα (βίντεο)