Ο ΤΡΟΜΟΣ στη γειτονιά μας: ΔΕΙΤΕ την στιγμή της έκρηξης στην Τουρκία- Τουλάχιστον 28 νεκροί

Ο Ερντογάν χάνει την υπομονή του

​Σε πένθος έχει βυθιστεί η Τουρκία από το βράδυ της Τετάρτης μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην Άγκυρα. Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 61. Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας! Διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα αλλά αποτυπώνει τη φρίκη και τον τρόμο του χτυπήματος.


Όλα έδειχναν να είναι… συνηθισμένα! Μία ακόμη μέρα έφτανε στο τέλος της. Αυτοκίνητα περνούν στους δρόμους ενώ ένα πούλμαν είναι παρκαρισμένο στην άκρη. Ξαφνικά, ένα μεγάλο φως κρύβει τα πάντα! Είναι η στιγμή της έκρηξης στα στρατιωτικά λεωφορεία.

Δίπλα από την έδρα του γενικού επιτελείου στρατού και κοντά στη Βουλή. Το γενικό επιτελείο των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων επιβεβαίωσε ότι στόχος της έκρηξης ήταν λεωφορεία τα οποία μετέφεραν στρατιωτικό προσωπικό.


Η τουρκική κυβέρνηση μίλησε για τρομοκρατική επίθεση, διέταξε να μην μεταδίδεται τίποτα, κατά την πάγια τακτική της και κατονόμασε ως ενόχους τους Κούρδους του PKK. Μάλιστα, ο Ερντογάν προειδοποίησε ότι η υπομονή του τελειώνει και πως η Τουρκία δεν θα διστάσει να αμυνθεί.