ANTIΔΡΑΣΕΙΣ με φωτο που δείχνουν Κινέζες αεροσυνοδούς να στριμώχνονται στο χώρο αποσκευών!

Η αεροπορική εταιρία απάντησε πως δεν γνώριζε τίποτα

​Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που απαθανατίζουν Κινέζες αεροσυνοδούς να στριμώχνονται στο χώρο αποσκευών αεροσκάφους!

Συγκεκριμένα, η Kunming Airlines κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Οι αεροσυνοδοί φαίνονται να έχουν καταχωνιαστεί στα ντουλάπια οροφής, με πολλούς να κάνουν λόγο για μέρος μιας εκστρατείας εκφοβισμού του προσωπικού. Σε μια εικόνα απαθανατίζεται μια αεροσυνοδός να καλύπτει το πρόσωπό της με τα χέρια της, τη στιγμή που αυτή βρίσκεται στο μικρό χώρο των χειραποσκευών.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει την υπόθεση μετά τις εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα και δείχνουν το γυναικείο πλήρωμα να εκτελεί αυτό το παράξενο τελετουργικό και πως δεν θα επιτρέψει να συμβούν τέτοια πράγματα ξανά. Επισήμανε πως δεν γνώριζε το τελετουργικό και επιμένει ότι δεν υπήρξαν παράπονα από το προσωπικό.

Σύμφωνα με την «South China Morning Post», η οποία χαρακτηρίζει το περιστατικό ως bullying, το προσωπικό ασφαλείας εξανάγκαζε τις αεροσυνοδούς σ' αυτή την πράξη, μετά τη συμπλήρωση 30-50 ωρών στην υπηρεσία.

πηγή: Dailymail