Τι άλλο θα δούμε: Πουλάνε γόβες για... νεογέννητα! (ΦΩΤΟ)

Η καμπάνια της εταιρείας με ημίγυμνα μωρά προκαλεί αντιδράσεις

Πως θα σας φαινόταν αν αντί για ζεστά καλτσάκια και βρεφικά μαλακά παπουτσάκια το μωράκι σας φορούσε γόβες με στρας και κορδελάκια;

Μπορεί για τους περισσότερους το θέαμα ενός νεογέννητου με τακούνια να μοιάζει αδιανόητο και ίσως... αποκρουστικό, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους υπεύθυνους μιας αμερικανικής εταιρείας παιδικών υποδημάτων, που προσπαθούν να μυήσουν από την κούνια τα κοριτσάκια στην μόδα, λανσάροντας κάτι πραγματικά διαφορετικό!

Τα διαφημιστικά της εταιρείας με ημίγυμνα κοριτσάκια να ποζάρουν στο φακό με κολιέ, φτερά και σέξι … γοβάκια έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με πολλούς γονείς να ενοχλούνται από την καμπάνια της εταιρείας, καθώς όπως υποστηρίζουν τα ψηλά τακούνια σχεδιάστηκαν για τις μεγάλες γυναίκες και συνδέονται με την σεξουαλικότητα.

Τα μωρουδιακά γοβάκια διατίθενται και ηλεκτρονικά και οι τιμές τους ξεκινούν από 20 δολάρια και ανεβαίνουν ανάλογα με το σχέδιο, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 1000 ζευγάρια στις ΗΠΑ και στην Βρετανία!