ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Κανίβαλος έτρωγε τους λοβούς των ματιών και το μισό πρόσωπο 22χρονης!

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες-Όλα συνέβησαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ανατριχίλα προκαλεί μια είδηση που έρχεται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και έχει συγκλονίσει την Βρετανία!



Ένας 34χρονος άντρας, ο οποίος μόλις είχε αποφυλακιστεί, δολοφόνησε 22χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου! Το φρικτό της υπόθεσης είναι ότι μέχρι να επέμβει η αστυνομία, της είχε φάει τους λοβούς των ματιών της και το μισό της πρόσωπο!


Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος Μάθιου Ουίλιαμς από τη δυτική Ουαλία είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες ημέρες και διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο, στην περιοχή Blackwood, της Βρετανίας που διαθέτει η τοπική κοινότητα στους πρόσφατα αποφυλακισθέντες.


Ο άντρας γνώρισε την 22χρονη γυναίκα την οποία κάλεσε για ένα ποτό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Όμως το προσωπικό του ξενοδοχείου αντιλήφθηκε ότι κάτι παράξενο συμβαίνει επειδή ο «hannibal» αρνιόταν επίμονα να τους επιτρέψει την είσοδο στο δωμάτιό του, τότε κάλεσαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου.


Όταν οι άντρες ασφαλείας μπήκαν μέσα στο δωμάτιο αντίκρισαν ένα φρικιαστικό θέαμα. Ο 34χρονος, που είχε αρχικά δολοφονήσει τη νεαρή γυναίκα, έτρωγε τον βολβό του ματιού της και το μισό της πρόσωπο!



Στο ξενοδοχείο κατέφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν taser (όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης), για να αντιμετωπίσουν τον σύγχρονο κανίβαλο.


Ο άντρας συνελήφθη, αλλά λίγο αργότερα πέθανε, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στο σημείο, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.