ΑΥΤΟΣ είναι ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ: Παίρνει 68.000 ευρώ για να… ξεφαντώνει!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ-Κάντε κλικ να διαβάσετε την ιστορία του

​Δυστυχώς είναι λίγοι οι άνθρωποι στον κόσμο που πληρών��νται για να… διασκεδάζουν!

Ναι καλά διαβάσατε: Ο Andrew Smith από την Καλιφόρνια παίρνει 93.000 $ δηλαδή 68.000 ευρώ για να ξεφαντώνει στην Αυστραλία, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας για τη Νέα Νότια Ουαλία!


Και αν θέλετε να μάθετε πώς ο Smith βρήκε αυτή τη δουλειά… απλώς συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό και ήταν ο υπερτυχερός ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιους που διεκδικούσαν το εισιτήριο για την καλύτερη δουλειά του κόσμου!


Οι 802.000 στιγμές απόλυτης διασκέδασης στο πλαίσιο προωθητικού προγράμματος για τη Νέα Νότια Ουαλία είναι η… δουλειά του!


Τώρα ζει εκεί, κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο και πολλά άλλα σπορ που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη για να διαφημίσει στους επισκέπτες πόσο διασκεδαστική είναι η περιοχή.


«Το πρόγραμμά μου μέχρι το τέλος Ιουνίου είναι πολύ φορτωμένο με μεγάλα γεγονότα και ταξιδιωτικές εμπειρίες», δήλωσε ο Smith.


Μάλιστα ο Andrew, από το Δεκέμβριο που βρίσκεται στην Αυστραλία, έχει ζήσει μέχρι τώρα τις 480.000 στιγμές ξέφρενης διασκέδασης από τις συνολικά 802.000 που πρέπει να «αντέξει»!