Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ύποπτος για τον φόνο 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

Υποστήριξε ότι βρήκε το μαχαίρι στο έδαφος - Οπαδικό το κίνητρο

Νεαρός οπαδός του Άρη ο οποίος αναζητείτο για εμπλοκή στη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα στην ΕΛ.ΑΣ.  

Συνοδεία δικηγόρου εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών Αρχών. 

Τι ισχυρίζεται ο 23χρονος που είναι ύποπτος για τη δολοφονία 20χρονου 

Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης της Αστυνομίας, πρόκειται για 23χρονο. Κατά τις ίδιες πηγές, ομολόγησε την εμπλοκή του στο αιματηρό επεισόδιο, ισχυριζόμενος ότι δέχθηκε επίθεση κι ότι ενήργησε σε καθεστώς άμυνας.

Οπαδικό το κίνητρο της δολοφονίας του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Star Ραλλιώ Λεπίδου,  ο ύποπτος ισχυρίζεται οτι του επιτέθηκαν περίπου 5 άτομα  που τον χτυπούσαν με μανία, με γροθιές και κλωτσιές. Υποστηρίζει ακόμα ότι ενώ ήταν στο πάτωμα και προσπαθούσε να αμυνθεί είδε  - όπως λεει  - ξαφνικά πεσμένο μπροστά του ένα μαχαίρι, το πήρε για να αμυνθεί και δεν ξέρει ποιον τραυματίσε, πώς και πόσο! 

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι πράγματι έχει κάποια τραύματα απο χτυπήματα, εξεταζεται αν είναι απο χθες το βράδυ, όπως ερευναται φυσικά και το ότι το μαχαίρι δεν ήταν στην κατοχή του, αλλά στο σημείο πεταμένο.

Θεσσαλονίκη: Αναζητείται ο ύποπτος - Βρέθηκε θήκη μαχαιριού 4 εκατοστών

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ζήτησε αναβολή του ντέρμπι με τον Άρη στο μπάσκετ 

Την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Greek Basketball League, στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο τον Άρη (18:15), ζήτησε σήμερα από τον ΕΣΑΚΕ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τoν θάνατο του 20χρονου φιλάθλου της ομάδας, στο οπαδικό επεισόδιο βίας.  Οι «ασπρόμαυροι» γνωστοποίησαν το γεγονός αναφέροντας σε ανακοίνωσή τους:

 «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του με βίαιο τρόπο.

 Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. Ευχόμαστε να αποδοθεί άμεσα δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό του.

 Καμία νίκη, καμία αντιπαλότητα και καμία διαφορά δεν αξίζει περισσότερο από μία ανθρώπινη ζωή.

 Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, ζητήσαμε την αναβολή του αυριανού αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης».