«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Απαλλακτική η πρόταση του εισαγγελέα

«Διατάσσεται άρση της δέσμευσης των χρημάτων», λέει ο δικηγόρος του

Απαλλακτική είναι η πρόταση του εισαγγελέα για τα οικονομικά του «Άλλου Ανθρώπου» που απασχόλησαν την κοινή γνώμη πέρσι. 

Πολυχρονόπουλος: Απαντά στις κατηγορίες - «Είναι όλα ψέματα»

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, τα δικαιολογητικά που έστειλε έπεισαν τον εισαγγελέα ότι δεν χρησιμοποίησε έσοδα του «Άλλου Ανθρώπου», για ίδιον συμφέρον. 

«Στον Άλλο Άνθρωπο άρχισα να κλαίω με μαύρο δάκρυ από απελπισία»

«Η πρόταση του εισαγγελέα είναι απαλλακτική για όλα τα αδικήματα και διατάσσεται άρση της δέσμευσης των χρημάτων», δήλωσε ο Νίκος Αλεξανδρής. 

Πολυχρονόπουλος: Δεν έχω παίξει ένα ευρώ από τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου

Όπως εξήγησε αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξουν οι λογαριασμοί του, βγάζοντάς τον από το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο είχε περιέλθει ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Πολυχρονόπουλος: «Μας έλεγε να κρυβόμαστε όταν κάνουμε αναλήψεις στα AΤΜ»

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Αλεξανδρής, ο Κ. Πολυχρονόπουλος είχε φτάσει στο σημείο πριν από λίγο καιρό να σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή του.