Τρίκαλα: Αποκεφάλισε τον πατέρα του και έμεινε με το πτώμα για 48 ώρες

Τι έδειξε η ιατροδικαστική του θύματος

Τι είπαν για πατέρα και γιο η αδελφή και ο γαμπρός του θύματος / Βίντεο αρχείου «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Νέα στοιχεία για τη φρικιαστική πατροκτονία στα Τρίκαλα έφερε στο φως η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του θύματος. 

Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να αμυνθεί την ώρα που ο γιος του τού επιτέθηκε με το αλυσοπρίονο, γι΄αυτό και τα χέρια του ήταν σχεδόν διαμελισμένα. 

Τρίκαλα: «Τον είχε περιορισμένο» - Νέα στοιχεία για τον πατροκτόνο

Ακόμα, από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι το θύμα ήταν νεκρό για δύο μέρες. Συνεπώς, ο πατροκτόνος παρέμεινε μαζί με τον άψυχο σώμα του πατέρα του τουλάχιστον 48 ώρες, προτού ενημέρωσει την αστυνομία ότι τον σκότωσε, σύμφωνα με το trikalavoice.gr.

Τρίκαλα: Ο πατροκτόνος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι

Ο 46χρονος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο, καθώς προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το αλυσοπριόνο. Φέρει σοβαρό τραύμα στον λαιμό.

Η κηδεία του ηλικιωμένου έγινε τη Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τρίκαλα: Γιατί σκότωσε τον πατέρα του;

Ο δράστης μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει τον λόγο που σκότωσε τον πατέρα του με τόσο φρικτό τρόπο. Φέρεται, ωστόσο, να είπε ότι είχαν έναν έντονο διαπληκτισμό.

Ο πατροκτόνος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μετά τον θάνατο της μητέρας του πριν λίγους μήνες η ψυχολογία του επιβαρύνθηκε.

Πατέρας και γιος φέρεται να είχαν συχνά εντάσεις, όπως αποκάλυψε η αδελφή του θύματος τη Δευτέρα στις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο πατέρας ήταν αρκετά καταπιεστικός και υπερπροστατευτικός με τον γιο του, κάτι που δημιουργούσε δυσφορία στον δράστη. Ωστόσο, τίποτα δεν προμήνυε αυτόν τον τραγικό επίλογο.