Γιατί ο Κούγιας τα έβαλε με την τελευταία σύντροφο Γιαλιά   

Ο λόγος που η οικογένεια του θύματος οργίστηκε στις δηλώσεις της

Τον λόγο που η οικογένεια του Χρήστου Γιαλιά είναι οργισμένη με τις δηλώσεις της τελευταίας συντρόφου του επιχειρηματία και αντέδρασε μέσω του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, εξήγησε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Χρήστος Γιαλιάς: Στο «μικροσκόπιο» η σχέση με την τελευταία σύντροφό του

Όπως ανέφερε, οι συγγενείς του θύματος της δολοφονικής επίθεσης υποστηρίζουν ότι είναι υπερβολικές οι αντιδράσεις της μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία. 

Δολοφονία Γιαλιά: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο απoκαλύπτει το Star 

Σε συνομιλία που είχε η δημοσιογράφος του Star με τον Αλέξη Κούγια, ο γνωστός δικηγόρος ήταν σαφής. Υποστηρίζει ότι «εμφανίζεται με θράσος  ως μέλος της οικογένειας ενώ δεν είναι. Έχει υπερβολικές αντιδράσεις ουρλιάζει και κλαίει». Όπως προσθέτει |δεν ήταν η σύζυγός του, δεν ήταν η μητέρα των παιδιών του», ενώ ισχυρίζεται ότι «είναι ύποπτη η συμπεριφορά της». 

Κόντρα Λέων - Κούγια μετά την έκθεση για θάνατο Μάθιου Πέρι από κεταμίνη

Η οικογένεια του Χρήστου Γιαλιά παρακολουθεί κάθε δήλωση που γίνεται αυτή τη στιγμή όπως και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής. Όλοι θα κληθούν σε καταθέσεις, ακόμα και οι πρώην συνεργάτες του. 

Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν πατέρας 4 παιδιών, δύο γιους και δύο κόρες, εκ των οποίων η μία είναι ανήλικη. Η πρώην σύζυγός του η οποία δολοφονήθηκε το 2018 είναι η μητέρα των δύο γιών του, ενώ τα δύο κορίτσια τα έχει αποκτήσει με τη σύντροφο με την οποία ήταν μαζί για πολλά χρόνια.