Τέμπη: Σήμερα η πρώτη κηδεία - Το τελευταίο «αντίο» στην Αθηνά

Η 34χρονη μητέρα ενός παιδιού δύο ετών κηδεύεται στην Κατερίνη

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη η κηδεία ενός εκ των θυμάτων που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62, που η σύγκρουσή της με εμπορικό τρένο στα Τέμπη είχε ως τραγικό απολογισμό να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. 

Τέμπη: Νεκρή η 28χρονη Ελπίδα – «Πώς θα γυρίσω σε άδειο σπίτι;»

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν δυστυχώς και η 34χρονη Αθηνά, η οποία κηδεύεται σήμερα στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη η κηδεία ενός εκ των θυμάτων που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62

Η Αθηνά, μητέρα ενός παιιδού μόλις δύο ετών, επέβαινε στη μοιράια αμαξοστοιχία με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο σύζυγός της, που ήταν και αυτός επιβάτης του τρένου, νοσηλεύεται ακόμη τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Λάρισας. 

Μέχρι χθες νωρίς το απόγευμα ο αδελφός της, ποδοσφαιριστής του Πιερικού, αναζητούσε πληροφορίες για την 34χρονη κοπέλα από την Κατερίνη.

Πατέρας 26χρονου αγνοούμενου: «Πήγαινε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο»

Οι διασώστες δουλεύουν νυχθημερόν για τον εντοπισμό των αγνοουμένων / Φωτογραφία eurokinissi

Μαρτυρία μητέρας - Τέμπη: «Γεμάτο φοιτητές το κυλικείο, γιατί είχε πρίζες»

Ο ίδιος ανακοίνωσε την απώλεια της αγαπημένης του αδελφής, αναρτώντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα social media:

«Δυστυχώς, το τελευταίο ταξίδι της Αθηνάς μας είχε προορισμό τον ουρανό. Ας αναπαυτεί η ψυχή σου όπως πρέπει και σου υποσχόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για το παιδάκι σου. Καλό ταξίδι Αθηνούλα μου, εις το επανιδείν».