Κηδεύεται στην Αλβανία η 6χρονη που πνίγηκε στην Κόρινθο

Δε θα παραστεί ο πατέρας της

Η τελευταία πράξη του δράματος στην υπόθεση του 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε αβοήθητο στο Καλαμάκι της Κορινθίας παίζεται σήμερα στην Αλβανία, όπου γίνεται η κηδεία της μικρής Αμέλιας.

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: «Ο πατέρας ήταν σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος»

Στη γενέτειρα της μητέρας της, στο Ελμπασάν της Αλβανίας, κηδεύεται σήμερα η μικρή Αμέλια, η 6χρονη που πνίγηκε αβοήθητη στα νερά της Κορινθίας.

Ο πατέρας της, μπροστά στα μάτια του οποίου χάθηκε τόσο άδικα το άτυχο κοριτσάκι, δε θα παραστεί στην κηδεία της, καθώς του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πνιγμός Κόρινθος: «Θέλω να πάω στην κηδεία του παιδιού μου» είπε ο πατέρας

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον συνήγορο υπεράσπισης του 42χρονου, θα παραστούν τα τρία αδέλφια του. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε πως αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. 

O πατέρας λύνει τη σιωπή του στο Star

Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πατέρα της 6χρονης. Για πρώτη φορά μετά την απολογία του, μέσω του συνηγόρου του, ο πατέρας λύνει τη σιωπή του στο Star και απαντά στα ερωτήματα αυτής της συγκλονιστικής υπόθεσης.  

Κόρινθος: Ελεύθερος με όρους ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε

«Εγώ φώναξα βοήθεια, αλλά ενδεχομένως δε με άκουσαν. Πάσχω από άσθμα και δεν είναι δυνατή η ένταση της φωνής μου» είπε ο πατέρας.

«Tο παιδί μου έδινε δύναμη, ήταν όλη μου η ζωή. Έφυγε η ψυχή μου, έφυγε η καρδιά μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, για αυτό το παιδί ζούσα» ήταν τα λόγια του πατέρα.