Πάτρα: Βρέθηκε τεχνικός που βοήθησε τη Ρούλα να «σβήσει» τα ίχνη της;

«Σε αυτόν είχε καταφύγει η Πισπιρίγκου πολλές φορές», λέει δημοσιογράφος

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ίσως να έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να καλύψει τα ίχνη της στο διαδίκτυο. Την ίδια ώρα, εξετάζεται η δήλωση του δικηγόρου της κατηγορούμενης σχετικά με τη χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα δύο φορές, όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. «Ιατροδικαστικά μπορούμε να την εντοπίσουμε και ένα χρόνο μετά», λέει ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης.

Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το τάμπλετ ούτε για 3 δευτερόλεπτα, έκλαιγε»

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως το τμήμα Ανθρωποκτονιών φαίνεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που φέρεται να βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να καλύπτει τα ηλεκτρονικά ίχνη και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Είχε πεθάνει η Μαλένα κι ο Μάνος έψηνε ανέμελος το Πάσχα μαζί με φίλους

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου με την Τζωρτζίνα πριν καταλήξει

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν», πρόσθεσε ο κ. Αναστασόπουλος.

Πάτρα: «Η Πισπιρίγκου έχει σκηνοθετήσει τους θανάτους. Δε θα ομολογήσει»

Θρίλερ με την κεταμίνη - «Ιατροδικαστικά μπορούμε να την εντοπίσουμε και ένα χρόνο μετά»

Σε μια είδηση - βόμβα προχώρησε την Τετάρτη ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Όθωνας Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι βάσει των στοιχείων που προκύπτουν από τους ιατρικούς φακέλους της εννιάχρονης, της είχε χορηγηθεί δύο φορές κεταμίνη, όταν νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. 

«Έδωσαν δύο φορές κεταμίνη στη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίου»

Η μία στις 11/4/21, όταν το παιδί έπαθε το πρώτο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα την εγκεφαλοπάθεια και η δεύτερη στις 5/6/21.

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο απαντά ότι όντως χορήγησε κεταμίνη στο παιδί μία φορά τον Απρίλιο του 2021, οκτώ μήνες πριν τον θάνατό του.

Ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης, αναφερόμενος στο θέμα της κεταμίνης και κατά πόσο είναι ανιχνεύσιμη σε έναν άνθρωπο μετά τον θάνατό του είπε: «Η κεταμίνη χρησιμοποιείται συνήθως από αναισθησιολόγους στα νοσοκομεία, για να βοηθήσει κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων να μην πονάει το παιδί. Υπάρχει καταγραφή των δόσεων και των φαρμάκων που χορηγούνται στον ασθενή σε όλα τα νοσοκομεία. Δεν μπορεί ένα φάρμακο να χορηγηθεί χωρίς να έχει καταγραφεί. Η κεταμίνη χρησιμοποιείται και στην ανάνηψη, σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά, στα μαλλιά, αλλά δεν έχει πλέον δράση. Τα φάρμακα χορηγούνται σύμφωνα με το βάρος του παιδιού. Η δόση αυτή που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα ήταν πολύ ισχυρή».