Συνεχίζεται η επέλαση της κακοκαιρίας στη Δυτική Ελλάδα, με την Ηλεία να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Η κακοκαιρία σάρωσε την Ηλεία: Ένας νεκρός - Νέο κύμα έρχεται σήμερα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Γκελντη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η Ηλεία δοκιμάζεται από την κακοκαιρία για δεύτερο 24ωρο. Ένα ρέμα στην περιοχή Βουπρασίου έσπασε, με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει το κανάλι και τα νερά να βγουν στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών η οποία έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη.
Στο σημείο έχουν μεταβεί μηχανήματα του Δήμου για καθαρισμό των ρεμάτων, ενώ η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα γίνεται με μεγάλη δυσκολία, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές.
Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας μέσα στο Σαββατοκύριακο
Η ένταση της βροχής είναι ακόμα πολύ μεγάλη και η αστυνομία ενημερώνει τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί.
Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου από το Star