Εμβολιασμένη νοσηλεύτρια: «Κόλλησα και χρειάζομαι διαρκώς οξυγόνο»

Είχε κλείσει ραντεβού για την τρίτη δόση και δεν πρόλαβε να την κάνει

Μία εμβολιασμένη νοσηλεύτρια κόλλησε κορωνοϊό στον γάμο του γιου της στις 6/11. Η γυναίκα είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό της πριν από 3,5 μήνες, ενώ μιλώντας για την εμπειρία της δηλώνει πως έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται διαρκώς οξυγόνο. 

Κορωνοϊός: «Το κακό σενάριο μιλά για 11.000 κρούσματα στις αρχές Δεκέμβρη»

«Είμαστε τρεις εμβολιασμένοι στην οικογένεια. Κολλήσαμε και οι τρεις. Πρώτη νόσησε η κόρη μου. Είναι νηπιαγωγός, εμβολιασμένη πέντε μήνες, 30 ετών. Το πέρασε μέτρια. Ο σύζυγος με υποκείμενα το πέρασε μέτρια προς σοβαρά, εμβολιάστηκε πριν από 6 μήνες. Του χορηγήθηκε και οξυγόνο στο σπίτι. Εγώ εμβολιασμένη 3,5 μήνες, το οξυγόνο μου έπεσε στο 81-83, ενώ ξεκίνησα με ήπια συμπτώματα. Και από εκείνη την ημέρα έχω συσκευή οξυγόνου, δεν μπορώ πια να ξαπλώσω χωρίς αυτή. Στη συνέχεια νόσησε ο ανιψιός μου, φοιτητής, ανεμβολίαστος. Το πέρασε στο πόδι, με ένα απλό μπούκωμα. Εγώ είμαι η τελευταία που νόσησα, είμαι 4η μέρα στο οξυγόνο» δήλωσε η εμβολιασμένη νοσηλεύτρια μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». 

Θεσσαλονίκη: Δύο έγκυες γέννησαν και διασωληνώθηκαν

H ίδια αποκαλύπτει πως είχε κλείσει ραντεβού για να κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου μαζί με τον άντρα της στις 18/11 αλλά δεν πρόλαβε. 

«Το πιθανότερο είναι κολλήσαμε στο γάμο του γιου μου στις 6 Νοεμβρίου. Τα μέτρα είναι τελείως λάθος. Στην εκκλησία εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μαζί. Στο τραπέζι μόνο οι εμβολιασμένοι. Γιατί να μην μπουν όλοι στο τραπέζι με rapid test; Στις 9/11 είχαμε το πρώτο κρούσμα σε εμβολιασμένη» σημείωσε η ίδια. 

Μονοκλωνικά αντισώματα: Ξεκινά η θεραπεία για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Η ίδια τόνισε πως μπορεί να την βοήθησε το εμβόλιο που έχει κάνει, καθώς αν ήταν ανεμβολίαστη είναι πιθανό να περνούσε ακόμα πιο βαριά τη νόσο.