Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε η μητέρα της Καρολάιν στο άκουσμα του ηχητικού

«Δε θέλει να ξέρει τίποτα για τον πιλότο» η Σούζαν Κράουτς

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την κλήση του πιλότου στο 100 το βράδυ που δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Ο πιλότος δε δέχθηκε να δει τον πατέρα του στη φυλακή»

Στο ντοκουμέντο ξεδιπλώνεται το υποκριτικό ταλέντο του καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνου. Δίπλα στο άψυχο κορμί της γυναίκας του, κάλεσε το 100 και προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς πως έπεσε θύμα ληστείας. Ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια με δυσκολία στην ομιλία. Με αυτόν τον τρόπο, ο γυναικοκτόνος ήθελε να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

Γλυκά Νερά: «Η Λυδία αρνείται να κοιμηθεί μόνη» λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Η κλήση έγινε στις 6:11 τα ξημερώματα, δύο ώρες μετά τη στιγμή θανάτου του Καρολάιν, όπως αυτή έχει υπολογιστεί από την ιατροδικαστική εξέταση. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν μετά το ηχητικό ντοκουμέντο

Το ρεσιτάλ ερμηνείας του 33χρονου πιλότου στο ηχητικό ντοκουμέντο δεν άργησε να φτάσει στην Αλόννησο, όπου η κόρη του ζει πλέον με τους παππούδες της.

Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει. Δε θέλω διαμάχη για τη Λυδία», λέει ο πιλότος

Στο νησί είναι ακόμα νωπή η πληγή της αντίδρασης του συζυγοκτόνου και το θέατρο που έπαιξε στην κηδεία της γυναίκας του, λίγες ώρες πριν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, όπου και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Στέλιος Τζιουβάκας από το thenewspaper.gr στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, η είδηση έφτασε στο σπίτι των γονιών της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, δε θέλει να ξέρει τίποτα πλέον για τον πιλότο και μοναδικό μέλημά της είναι η ανατροφή της εγγονούλας της.

Γλυκά Νερά: Αναμένεται συμπληρωματική απολογία του πιλότου

Ο 33χρονος θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή προκειμένου να δώσει νέες διευκρινίσεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, το τραπεζικό απόρρητο αλλά και την ακριβή ώρα που βγήκε η κάρτα SIM από την κάμερα ασφαλείας του σαλονιού.

Ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στην εκπομπή του Alpha αναφέρθηκε στο ηχητικό ντοκουμέντο. Όπως είπε, σήμερα το άκουσε και ο ίδιος, αφού δεν υπήρχε προανακριτικά και δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας.

Τέλος, ανέφερε ότι σύντομα αναμένονται και τα αποτελέσματα της άρσης του απορρήτου των τηλεφώνων και του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου, τα οποία έχουν καθυστερήσει εξαιτίας της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.