Άλλο ένα περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε πριν δύο μέρες, με θύμα μία 30χρονη μουσουλμάνα που ζει και εργάζεται στη Ρόδο.
Η άτυχη γυναίκα επέβαινε με τον σύζυγό της σε ένα ταξί στο κέντρο της Αθήνας, όταν ξεκίνησαν να διαφωνούν.
H τραγική ιστορία της Ελένης: «Πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια»
Ξαφνικά, ο άντρας της 30χρονης άρχισε να τη χτυπά βίαια και να της επιτίθεται λεκτικά μπροστά στον οδηγό του ταξί αλλά και μερικούς τρομοκρατημένους περαστικούς.
Ο οδηγός του ταξί κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο για την 30χρονη, η οποία είχε υποστεί σοκ.
Γυναικοκτονία Ρόδος: Το σημείωμα που έγραψε ο 40χρονος πριν αυτοκτονήσει
Μάλιστα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες στο ΚΑΤ, καθώς ο σύζυγός της της έσπασε τα πλευρά και της προκάλεσε θλαστικά τραύματα. Υπεύθυνοι του νοσοκομείου αναφέρουν πως ο δράστης της επίθεσης «κατάφερε να τη διαλύσει σωματικά και ψυχολογικά».
Γυναικοκτονία στη Ρωσία: Τη μαχαίρωσε και την πέταξε από τον 13ο όροφο
Η 30χρονη μετά το εξιτήριό της επέστρεψε στην Ρόδο, όπου εργάζεται ως κομμώτρια, και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του συζύγου της.
Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star