Γλυκά Νερά Έγκλημα: Τι δήλωσε ο σύζυγος για την ψυχολόγο της Καρολάιν      

Video με ύποπτο αυτοκίνητο προβλήθηκε στο «Φως στο Τούνελ» 

Να βάλει ένα τέλος στις φήμες και τα σενάρια για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον θάνατο της 20χρονης  συζύγου του Καρολάιν θέλησε ο σύζυγός της με δήλωσή του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», του Alpha TV  για το τι συνέβη μέσα στο σπίτι τους στην οδό Παναγούλη.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν - «Μας άφησε το μωράκι της»

Ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος για την αναφορά σε δημοσιεύματα στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η σύζυγός του και στην κατάθεση που φέρεται να έκανε.    

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονισμένος ο Χρυσοχοΐδης στο Delphi Forum

Σε επικοινωνία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, ανέφερε:

Γλυκά Νερά: Το ζευγάρι είδε το πρόσωπο του δολοφόνου

«Πραγματικά δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι η ψυχολόγος που πήγαμε αφού γέννησε η γυναίκα μου έχει οποιαδήποτε σχέση με τη ληστεία. Έχω ακούσει εικασίες και εικασίες, αλλά ότι θα βοηθήσει η ψυχολόγος μας στο να βρεθούν οι δράστες, είναι με διαφορά η πιο άκυρη.

Καταλαβαίνω ότι η έλλειψη στοιχείων  μικρά μέσα αναπαράγουν ό,τι άσχετο ακούσουν αλλά εσείς που κάνετε τη δική σας έρευνα δεν  είστε σε αυτήν την κατηγορία. 

Κυρία Νικολούλη, σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία γιατί παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει την έρευνα, κάτι που κανείς μας δε θέλει. Ακόμα και σε αξιόπιστη εκπομπή όπως η δική σας.

Σε προσωπικό επίπεδο είμαι σε κακή κατάσταση για να μιλήσω για τη γυναίκα μου.  Με πονάει και τώρα που σας γράφω αυτό το μήνυμα

Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα. Σας ευχαριστώ».

Το ύποπτο αυτοκίνητο που κατέγραψε η κάμερα

Στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε ότι το «κλειδί» της υπόθεσης πιθανότατα να κρύβεται στην οδό Διαδόχου Παύλου, κοντά στο σημείο της μεζονέτας όπου εισέβαλαν οι ληστές. Από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

 

Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, φαίνεται το ίδιο αυτοκίνητο να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.