ΑstraZeneca: Στο χειρουργείο εκτάκτως η 44χρονη με θρόμβωση στην Κρήτη

Παρουσίασε νέα επιδείνωση η κατάσταση της υγείας της

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 35χρονος στην Κρήτη που εμφάνισε δύο περιστατικά θρόμβωσης μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη, που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της, με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Κρήτη: Με εγκεφαλική αιμορραγία η 44χρονη που εμβολιάστηκε με AstraZeneca

Η γυναίκα φέρεται να παρουσίασε ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη. Οι γιατροί θα προχωρήσουν σε έκτακτο χειρουργείο για να γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η νέα επιδείνωση.

Η μητέρα τριών παιδιών παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση χθες και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όταν εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο.

ΕΟΦ: Δύο περιστατικά θρομβώσεων στην Κρήτη σχετίζονται με το AstraZeneca

Για το ζήτημα των τριών περιστατικών στην Κρήτη με παρενέργειες ύστερα από εμβολιασμό με AstraZeneca ερωτήθηκε την Τετάρτη 19/5,  ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος απάντησε ότι εξετάζονται όλα τα δεδομένα, αλλά απέρριψε το ενδεχόμενο ελαττωματικής παρτίδας στην Κρήτη και παρέπεμψε για απαντήσεις στους ειδικούς.