Έγκλημα στο Κορωπί: Προφυλακίστηκε ο 76χρονος που σκότωσε τον γιο του

Απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο - Στο πλευρό του ο άλλος του γιος

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο 76χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον γιο του στο Κορωπί. Aποφσίστηκε η προφυλάκισή του- ρεπορτάζ Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Την προφυλάκιση του 76χρονου πατέρα που πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του χθες στο Κορωπί, αποφάσισαν ανακριτής και εισαγγελέας.

Κορωπί φόνος: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 76χρονο που σκότωσε τον γιο του

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Φέρεται να υποστήριξε πως ό,τι έκανε, το έκανε για να σώσει τον άλλο του γιο, ο οποίος ήταν σήμερα συνεχώς στο πλευρό του.

O 76χρονος υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή - φωτογραφία ΑΡ

Λίγο νωρίτερα, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Η οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα χθες στο σπίτι τους στο Κορωπί, όταν ο συνταξιούχος ξυλουργός πυροβόλησε με καραμπίνα τον 48χρονου γιο του, μετά από καβγά. Στη συνέχεια κάλεσε στην αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του.

Έγκλημα Κορωπί: «Υπόδειγμα οικογενειάρχη ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του»

Οι γείτονες χαρακτηρίζουν τον κατηγορούμενο «υπόδειγμα οικογενειάρχη». Με τη μικρή του σύνταξη και τις περιστασιακές δουλειές συντηρούσε και τους δυο γιους του. Το θύμα ήταν μακροχρόνια άνεργος, διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, 13 και 16 ετών. Φαίνεται πως είχε συνεχείς προστριβές με τον πατέρα του και πως αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο